cloudy Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 1 hour ago, Stefan said: Vrabia ... Mihai Viteazul! Se pare că nu prea s-a înteles ce a făcut user @roadrunner. Realizarea lui nu este o ceva gen amplificator audio pe care să ne apucăm fiecare să-l reproducem. Cineva care nu înțelege ce este acela un FPGA, nu are rost să citească ce scrie RR. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 @cloudy iar te bagi in seama neîntrebat? Vezi că mâine începe școala! Dacă ți-ai făcut ghiozdanul și ți-ai făcut un duș, ca sa nu te mai scarpini in c... pe forum, te poți băga liniștit la somn. Link spre comentariu
cloudy Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 8 minutes ago, Stefan said: iar te bagi in seama neîntrebat? Vezi că mâine începe școala! Jenant domnule moderator ! Jenant comentariu si comportament. Care este rolul lui ? Ești TOTAL OFFTOPIC ! 12 minutes ago, Stefan said: Dacă ți-ai făcut ghiozdanul și ți-ai făcut un duș, ca sa nu te mai scarpini in c... pe forum, te poți băga liniștit la somn. Aici se vorbește despre hardware programabil ! Dacă ești paralel cu asta, ce cauți în discuție ? Link spre comentariu
cloudy Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 (editat) Sper ca @validae să nu mă zboare iar de pe forum pentru că-mi permit să am alte păreri TEHNICE decăt ale moderatorilor. Am fost totuși ONtopic ! Editat Septembrie 8 de cloudy Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Jenantă este existența ta pe acest forum! Cât ai lipsit, sancționat pentru offtopic repetat, a fost liniște și pace pe forum. Nu te ameninț, pentru că așa te lamentezi de fiecare dată, dar nu numai Vali te poate zbura de pe forum. Link spre comentariu
cloudy Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 (editat) 8 minutes ago, Stefan said: Nu te ameninț, pentru că așa te lamentezi de fiecare dată, dar nu numai Vali te poate zbura de pe forum. Care este rolul acestui dialog ? Ce vrei să demonstrezi ? Am afirmat că cineva care habar nu are de FPGA, nu are rost să citească ce scrie user @roadrunner. De ce te-ai inflamat așa ? DE CE JIGNEȘTI ? Așa scrie la regulament ? Hai să vorbim la subiect ! Ce ai înteles tu din RAM/ROM implementat de RR in FPGA ? Hai , curaj ! Lasă gargara. Editat Septembrie 8 de cloudy Link spre comentariu
cloudy Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 (editat) 25 minutes ago, Stefan said: Jenantă este existența ta pe acest forum! Cum de-ți permiți să afirmi așa ceva ??? Nu mă face să-ți demostrez că habar nu ai despre subiectul în care te-ai băgat complet aiurea ! Și mai și jignești ! De ce oare sunt persoane pe aici , ca tine, care țin neapărat să se bage în discuții tehnice care-i depășesc intelectual? Gen FPGA. Editat Septembrie 8 de cloudy Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 1 oră, cloudy a spus: Sper ca @validae să nu mă zboare iar de pe forum pentru că-mi permit să am alte păreri TEHNICE decăt ale moderatorilor. Am fost totuși ONtopic ! Cred c-o să te zboare însuși @Badman....că deja te-ai făcut ,,remarcat,, din plin.Ușor cu pianul pe scări... Link spre comentariu
Postări Recomandate