Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconstruirea minicomputerului Cobra cu circuite moderne ? Discuții offtopic/penalizate

cloudy

Postări Recomandate

1 hour ago, Stefan said:

Vrabia ... Mihai Viteazul!

Se pare că nu prea s-a înteles ce a făcut user @roadrunner.
Realizarea lui nu este o ceva gen amplificator audio pe care să ne apucăm fiecare să-l reproducem.
Cineva care nu înțelege ce este acela un FPGA, nu are rost să citească ce scrie RR.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cloudy

5

• Stefan

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

@cloudy iar te bagi in seama neîntrebat? Vezi că mâine începe școala! Dacă ți-ai făcut ghiozdanul și ți-ai făcut un duș, ca sa nu te mai scarpini in c... pe forum, te poți băga liniștit la somn.

Link spre comentariu
8 minutes ago, Stefan said:

iar te bagi in seama neîntrebat? Vezi că mâine începe școala!

Jenant domnule moderator !
Jenant comentariu si comportament.
Care este rolul lui ? Ești TOTAL OFFTOPIC !

12 minutes ago, Stefan said:

Dacă ți-ai făcut ghiozdanul și ți-ai făcut un duș, ca sa nu te mai scarpini in c... pe forum, te poți băga liniștit la somn.

Aici se vorbește despre hardware programabil !
Dacă ești paralel cu asta, ce cauți în discuție ?

Link spre comentariu

Sper ca @validae să nu mă zboare iar de pe forum pentru că-mi permit să am alte păreri TEHNICE decăt ale moderatorilor.
Am fost totuși ONtopic !

Editat de cloudy
Link spre comentariu

Jenantă este existența ta pe acest forum! Cât ai lipsit, sancționat pentru offtopic repetat, a fost liniște și pace pe forum. Nu te ameninț, pentru că așa te lamentezi de fiecare dată, dar nu numai Vali te poate zbura de pe forum.

Link spre comentariu
8 minutes ago, Stefan said:

Nu te ameninț, pentru că așa te lamentezi de fiecare dată, dar nu numai Vali te poate zbura de pe forum.

Care este rolul acestui dialog ?
Ce vrei să demonstrezi ?
Am afirmat că cineva care habar nu are de FPGA, nu are rost să citească ce scrie user @roadrunner.
De ce te-ai inflamat așa ?
DE CE JIGNEȘTI ?
Așa scrie la regulament ?
Hai să vorbim la subiect ! Ce ai înteles tu din RAM/ROM implementat de RR in FPGA  ?
Hai , curaj ! Lasă gargara.

Editat de cloudy
Link spre comentariu
25 minutes ago, Stefan said:

Jenantă este existența ta pe acest forum!

Cum de-ți permiți să afirmi așa ceva ???
Nu mă face să-ți demostrez că habar nu ai despre subiectul în care te-ai băgat complet aiurea !
Și mai și jignești !
De ce oare sunt persoane pe aici , ca tine, care țin neapărat să se bage în discuții tehnice care-i depășesc intelectual? Gen FPGA.

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Acum 1 oră, cloudy a spus:

Sper ca @validae să nu mă zboare iar de pe forum pentru că-mi permit să am alte păreri TEHNICE decăt ale moderatorilor.
Am fost totuși ONtopic !

Cred c-o să te zboare însuși @Badman....că deja te-ai făcut ,,remarcat,, din plin.Ușor cu pianul pe scări...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări