AuricaTanase Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 Acum 1 oră, Stefan a spus: Nu toți camionagii știu ce e ăla 12V / 24V și conectează stațiile CB fix pe unde apucă chiar dacă unii au și priză de 12V. Deci nu e musai să fie de la deconectarea bateriei, explicația e mai simplă. Am presupus că-i vorba de o statie CB pentru că nu știu ce e aia "cbs". Scuze de greseala.."CB"...si da...Intr-adevar...camionagiul a legat....el știe de unde.....cablul de la alimentarea din bricheta era tăiat....și a zis ca a mers puțin....probabil a legat la 24v. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Septembrie 8 Autor Partajează Postat Septembrie 8 (editat) Acum 1 oră, Stefan a spus: Editat Septembrie 8 de AuricaTanase Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Deci dioda ”antiprost” nu e suficientă în cazul ăsta! Și, la prețul la care este o diodă supresoare, nu văd de ce am face improvizații. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 TVS-ul compatibil nu ar fi scump, ar merita să comande vreo două-trei acolo, cu livrarea la EasyBox, dacă e disponibil local.. Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Păi colegul e din București ! Dacă nici acolo nu are magazine..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum