Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru colegii din orasul Cluj

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am gasit sa achizitionez 2..3 electrocasnice mari ,la preturi ok de la un magazin din Cluj.

Tanera Impex.

Am retinere datorita faptului ca ma pune sa platesc cu ajutorul unui aparat vare se afla in magazimele Penny,Lidl...

Cele unde se pot plati facturi.

Imi zice sa pun banii intr-un cont prin OKTO.CASH. si aapoi imi vor trimite produsele.

Cel cu care am discutat se numeste Puica Robert,mi-a trimis si o poza cu buletinul lui ,pentru a dovedi ca e corect.

Intrebare:

Cunoasteti acest magazin,sunt seriosi?

Am siguranta ca voi primi ceea ce platesc?

Atasez o poza cu ce am gasit despre ei. .

Screenshot_20240905_111416_Facebook.thumb.jpg.a58f21ae04e515fec7e8a6a207fadbdb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se poate verifica ușor firma pe net, dacă există și are activitate, datorii, insolvență, etc.Aș fi foarte  precaut cu trimisul banilor fără să știu exact unde ajung, nu importă mecanismul de trimitere...

Posibil să fie firmă ce comercializează produse provenite din solduri externe, produse pe care marile magazine le vând ieftin să scape de ele, pentru înnoiri de stocuri.

https://www.listafirme.ro/tanera-impex-srl-10523961/

Link spre comentariu

S-au terminat magazinele de electrocasnice de a ramas ala singur pe lumea asta ? Daca vrei sa iei teapa fa asa cum ti se spune, in ideea ca poate scutesti niste bani fata de emag. Dar o sa fie usturator la buzunar pentru tine in final.

Ce firma cere bani prin okto.cash aia si trimite poze cu buletine sa castige increderea clientilor ? nici una.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru "sugestii" !

Asa cum spune anuntul,as fi vrut sa aud ceva de la colegii care locuiesc in Cluj,poate ei cunosc mai bine.

La Emag ceea ce doresc eu sa cumpar ,sare de 10000 lei,la ei e 1700 resigilat - Side by side Family hub

O nasina de spalat inverter e 500 lei la ei,la emag sare de 3000.

Asa ca nu cred ca vreunul din voi n-ar incerca varianta mai ieftina!!??

Poate doar daca aveti unchi pe Tiriac...

Au magazin si la Sibiu,pe care vor sa il inchida MIMECOM Electronice.

Editat de gigione01
Link spre comentariu

Se pare ca nu exista electronisti depanatori in Cluj!

Probabil populatia cumpara de la acest magazin produse, o fi mai rentabil sa cumpare un produs nou decat sa repare/carpeasca pe cel vechi in Cluj.

Se poate inchide aceasta discutie fara rezolvare/raspuns ca multe altele pe site!

Zi buna!

Link spre comentariu
La 05.09.2024 la 15:56, gigione01 a spus:

La Emag ceea ce doresc eu sa cumpar ,sare de 10000 lei ...

eu  as  proceda  altfel ... pui  mina  pe  tf  si  ii  intrebi  asa ... domnilor , daca  ma  sui  eu  intr-o  masina  si  vin  la  voi  la  magazin , la  Cluj  sau  la  Sibiu , pot  sa  vad  cu  ochii  mei  produsele  pe  care  le  doresc  si  sa  le  achit  dupa  aceea  direct  in  magazin la  voi  ?  daca  sint  vinzatori  seriosi ,  atunci  nu  au  nimik  de  ascuns  si  o  sa  zica  da ... daca  sint  cumva  tepari , atunci o sa  caute  diverse  pretexte  ca  sa  zica  nu ...

daca  zic  cumva  da  si  ajungi  la  fatza  locului  si  nu  au  nimik  din  cele  promovate  la  un  pret  suspect  de  ieftin  , macar  nu  pierzi  nici  un  leu ... te  alegi  din  toata  treaba  asta  cu  o  scurta  excursie  pina  la  Sibiu  sau  pina  la  Cluj ...

saaaau , altfel ...ai  putea  sa  il  rogi  si  sa  il  platesti pe  dl moderator  Toni  Marginean  , care  este  din  Cluj  sa  faca  acest  lucru  pt  tine ... desigur , daca  binevoieste ...domnia  sa  este  extraordinar  de  serios ...  

Link spre comentariu

Treaba cu venit personal si cumparat produsele din magazin mi-au propus-o ei la telefon,inainte sa le spun ca sunt din Olt si as dori livrarea prin curier.

Motivul pentru care am postat acest mesaj pentru colegii din Cluj ,asta a fist:

Poate gasesc un coleg cu putin timp liber sa verifice daca magazinul exista,apoi,ii viram banutii in cont si achita el,i se elibera factura si spunea ca doreste livrare la adresa mea.

Apropo's :

Livrarea e gratuita la ei cu SameDay.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări