gigione01 Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 Buna ziua! Am gasit sa achizitionez 2..3 electrocasnice mari ,la preturi ok de la un magazin din Cluj. Tanera Impex. Am retinere datorita faptului ca ma pune sa platesc cu ajutorul unui aparat vare se afla in magazimele Penny,Lidl... Cele unde se pot plati facturi. Imi zice sa pun banii intr-un cont prin OKTO.CASH. si aapoi imi vor trimite produsele. Cel cu care am discutat se numeste Puica Robert,mi-a trimis si o poza cu buletinul lui ,pentru a dovedi ca e corect. Intrebare: Cunoasteti acest magazin,sunt seriosi? Am siguranta ca voi primi ceea ce platesc? Atasez o poza cu ce am gasit despre ei. . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 Se poate verifica ușor firma pe net, dacă există și are activitate, datorii, insolvență, etc.Aș fi foarte precaut cu trimisul banilor fără să știu exact unde ajung, nu importă mecanismul de trimitere... Posibil să fie firmă ce comercializează produse provenite din solduri externe, produse pe care marile magazine le vând ieftin să scape de ele, pentru înnoiri de stocuri. https://www.listafirme.ro/tanera-impex-srl-10523961/ Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 Ce e prea frumos ca sa fie adevarat chiar asa si este!! Eu nu m-as incurca cu asa ceva.... Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 S-au terminat magazinele de electrocasnice de a ramas ala singur pe lumea asta ? Daca vrei sa iei teapa fa asa cum ti se spune, in ideea ca poate scutesti niste bani fata de emag. Dar o sa fie usturator la buzunar pentru tine in final. Ce firma cere bani prin okto.cash aia si trimite poze cu buletine sa castige increderea clientilor ? nici una. Link spre comentariu
marius_amp Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 Eu am gasit pe google maps numai recenzii bune. A se vedea in link. https://www.google.com/maps/place/Tanera+Impex/@46.7601423,23.5606083,626m/data=!3m1!1e3!4m8!3m7!1s0x47490e63a2d71863:0x454a051c2efbc4!8m2!3d46.7601423!4d23.5631832!9m1!1b1!16s%2Fg%2F1hc8wqc5j?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Link spre comentariu
gigione01 Postat Septembrie 5 Autor Partajează Postat Septembrie 5 (editat) Va multumesc pentru "sugestii" ! Asa cum spune anuntul,as fi vrut sa aud ceva de la colegii care locuiesc in Cluj,poate ei cunosc mai bine. La Emag ceea ce doresc eu sa cumpar ,sare de 10000 lei,la ei e 1700 resigilat - Side by side Family hub O nasina de spalat inverter e 500 lei la ei,la emag sare de 3000. Asa ca nu cred ca vreunul din voi n-ar incerca varianta mai ieftina!!?? Poate doar daca aveti unchi pe Tiriac... Au magazin si la Sibiu,pe care vor sa il inchida MIMECOM Electronice. Editat Septembrie 5 de gigione01 Link spre comentariu
gigione01 Postat Septembrie 11 Autor Partajează Postat Septembrie 11 Se pare ca nu exista electronisti depanatori in Cluj! Probabil populatia cumpara de la acest magazin produse, o fi mai rentabil sa cumpare un produs nou decat sa repare/carpeasca pe cel vechi in Cluj. Se poate inchide aceasta discutie fara rezolvare/raspuns ca multe altele pe site! Zi buna! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 La 05.09.2024 la 15:56, gigione01 a spus: La Emag ceea ce doresc eu sa cumpar ,sare de 10000 lei ... eu as proceda altfel ... pui mina pe tf si ii intrebi asa ... domnilor , daca ma sui eu intr-o masina si vin la voi la magazin , la Cluj sau la Sibiu , pot sa vad cu ochii mei produsele pe care le doresc si sa le achit dupa aceea direct in magazin la voi ? daca sint vinzatori seriosi , atunci nu au nimik de ascuns si o sa zica da ... daca sint cumva tepari , atunci o sa caute diverse pretexte ca sa zica nu ... daca zic cumva da si ajungi la fatza locului si nu au nimik din cele promovate la un pret suspect de ieftin , macar nu pierzi nici un leu ... te alegi din toata treaba asta cu o scurta excursie pina la Sibiu sau pina la Cluj ... saaaau , altfel ...ai putea sa il rogi si sa il platesti pe dl moderator Toni Marginean , care este din Cluj sa faca acest lucru pt tine ... desigur , daca binevoieste ...domnia sa este extraordinar de serios ... Link spre comentariu
gigione01 Postat Septembrie 11 Autor Partajează Postat Septembrie 11 Treaba cu venit personal si cumparat produsele din magazin mi-au propus-o ei la telefon,inainte sa le spun ca sunt din Olt si as dori livrarea prin curier. Motivul pentru care am postat acest mesaj pentru colegii din Cluj ,asta a fist: Poate gasesc un coleg cu putin timp liber sa verifice daca magazinul exista,apoi,ii viram banutii in cont si achita el,i se elibera factura si spunea ca doreste livrare la adresa mea. Apropo's : Livrarea e gratuita la ei cu SameDay. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 Daca livreaza cu sameday atunci sa incaseze si banii tot cu sameday Dar mai bine vezi ultima recenzie pe google: Citat https://maps.app.goo.gl/Pj9KAZf8UW1z48UN8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum