Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dispersor samsung 55" ,,rebut de nou,,?

iuliantv

Postări Recomandate

Salutare

a intalnit cineva sa comande dispersor nou de la pro....si sa nu fie ok?. 

i.am comandat unui prieten,2 barete led si un dispersor pentru 55ru7102

i.au venit,le.a montat,dar sa trezit ca partea de sus e slab luminata.

i.am zis ca a gresit la montarea dispersorului,ori l.a montat cu partea de jos in sus,ori cu partea de la spate in fata.

cu toate acestea,la rasucit pe toate partile,problema persista

i.am zis sa se uite poate nu l.a pozitionat,corect in dreptul ledurilor,sau chiar,baretele led nu le.a pus pe pozitia corecta,

a spus ca au toate ghidaj si nu le putea pune altfel.dar ca se mai uita azi odata si daca nu reuseste i.am recomandat sa.l aduca la mine

e vorba de backlight si nimic altceva,nu display

Whats-App-Image-2024-09-03-at-20-17-16-b

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• yokoono

2

• validae

1

• bobo123

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai are o folie extrem de subtire aproape invizibila (pe partea opusa celei colorate),  Nasol este ca este mai mica decat plasticul si la dezlipire poti zgaria dispersorul. Incerci dezlipirea cu ceva mai moale. Am patit-o si eu. Daca este plastic pentru montaj edge dar in tv are barete pentru iluminare din spate nu cred ca mai poate fi rezolvata problema. Din turnare, pentru edge, plasticul atenuiaza lumina spre leduri si o disipeaza mai usor in partea opusa. Din acest motiv plasticul nu poate fi intors.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 13 minute, yokoono a spus:

Mai are o folie extrem de subtire aproape invizibila (pe partea opusa celei colorate),  Nasol este ca este mai mica decat plasticul si la dezlipire poti zgaria dispersorul. Incerci dezlipirea cu ceva mai moale. Am patit-o si eu. Daca este plastic pentru montaj edge dar in tv are barete pentru iluminare din spate nu cred ca mai poate fi rezolvata problema. Din turnare, pentru edge, plasticul atenuiaza lumina spre leduri si o disipeaza mai usor in partea opusa. Din acest motiv plasticul nu poate fi intors.

e edge,ledurile in partea de jos

Link spre comentariu

ok

si partea protejata de folie,e cea ce vine spre display? sau partea de pe spate?

va multumesc de informatii,i.am transmis,urmeaza sa ajunga la client,a spus ca a vazut folia,dar nu sa gandit sa o dea jos,

e un prieten debia iesit la pensie,nu le are el cu pc.ul ,si i.am facut eu comanda.

eu personal nu am comandat dispersoare ,am avut sparturi,donatoare de ,,organe,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

E posibil să nici nu fi pus dispersorul cu fața corectă spre ecran.Dispersorul are o curbură care distribuie lumina și în partea superioară, dacă a pus dispersorul invers, se întâmplă exact ca în imagine....

Link spre comentariu
Acum 20 minute, validae a spus:

E posibil să nici nu fi pus dispersorul cu fața corectă spre ecran.Dispersorul are o curbură care distribuie lumina și în partea superioară, dacă a pus dispersorul invers, se întâmplă exact ca în imagine....

am specificat mai sus,ca la incercat pe toate partile,cu susul in jos,cu spatele in fata.

pana la urma,a dat folia jos,si totul e ok

dupa cate mi.a explicat ,folia era pusa pe partea ce venea spre folia alba de pe spatele carcasei

Va multumesc 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări