Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa RC auto

Postări Recomandate

Dacă a reușit cu o sursă clasică tip traf plus redresare și filtrare să prindă multe posturi nu cred că mai e cazul să încerce pe baterie.Nu știu ce o fi atât de greu de găsit o sursă de PC, în condițiile în care mulți le aruncă la tomberon.Parcă și dl. miticamy donase câteva la un moment dat. Pusesem și poză cu radioul de la serviciu, ce merge bine mersi cu una din aia....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@validae, nu stiu ce aparat ai. Al tau este exceptia care confirma regula. Eu am experienta negativa cu sursele in comutatie la un RR Selena si cu acest RC. Dupa cum spunea si @Marian, nu functioneaza.

Am facut acea sursa clasica si culmea functioneaza f bine pe AM, de restul nu mai vorbesc. Nu am prins atatea posturi pe FM nici cu aparate mai de soi (este adevarat ca erau stationare). 

Link spre comentariu

Am folosit pe aceste surse mai multe tipuri de radiocasetofoane sau radio-cd.Ultimele au fost Akai și Sony.Când foloseam surse clasice aveam probleme din cauza brumului de redresare (100 Hz) dar îl anulam folosind  regulatoare LM317 sau LM7812 care au rejecție mare la astfel de brum.

Ca surse în comutație pentru radiouri auto am folosit fie surse ATX, fie o sursă feroviară de 12V/4A, nimic deosebit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări