antonvasileeee Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Cumpar 10-20 buc condensator electrolitic 68uF la 500V. Dimensiuni originale 16 x 32 mm , acceptabil lungime max 40 mm, diametrul strict 16-17mm. Prefer factura . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 (editat) crede-ma ca pierzi timpul degeaba cautind asa ceva pe forum ... doar la marii distribuitori de piese din UK si SUA gasesti asa ceva ... pe piatza din RSR bariera disponibilitatii la elco de orice fel este de 450v ... mark my words ... Editat Septembrie 3 de misuraelectronic Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 3 Autor Partajează Postat Septembrie 3 Stui Marius , dar am incercat totusi . Acum 1 oră, antonvasileeee a spus: Prefer factura . Anunt valabil . Link spre comentariu
Petrucio68 Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Acum 40 minute, antonvasileeee a spus: Anunt valabil . Sunt la 450V. In parametri geometrici se încadrează. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 3 Autor Partajează Postat Septembrie 3 1 oră în urmă, Petrucio68 a spus: Sunt la 450V Stiu , dar nu as monta asa ceva . Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 (editat) Aici, dar momentan nu e pe stoc. Trebuie pandit cand apare...... https://www.tme.eu/ro/details/ucy2h680mhd/condensatoare-electrolitice-tht/nichicon/ Editat Septembrie 3 de YO9IBC Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Ala e in stoc la mouser de exemplu: https://eu.mouser.com/ProductDetail/Nichicon/UCY2H680MHD Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Conteaza asa mult 1-2mm? Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Sunt pozitionati "lipiti" unul de celalalt si spatiul nu permite desfasurarea din terminale . Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Cum se vede nu prea e loc : https://postimg.cc/FYVz7MjC Deasupra se monteaza acumulatorul . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 Acum 15 ore, YO9IBC a spus: Aici, dar momentan nu e pe stoc. Trebuie pandit cand apare...... si chiar daca ar fi fost in stoc , tot degeaba ... in afara de diametrul de 18mm , care nu satisface cerintele obligatorii ale postarii initiale , cantitatea minima comandabila este de 100 bucati ... Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 La tme 100 bucăți și nici nu e stoc. La mouser e stoc și poți lua o singura bucata . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 tu nu intelegi romaneste ? daca ti-a zis omul destul de clar ca nu are ce face cu 18mm diametru si ii trebuie un diametru MAXIM de 16...17mm , de ce mai insisti aiurea in tramvai ? exista o singura firma in lumea asta larga care face asa ceva si anume RUBYCON ... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Am pus foto . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum