porman Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Buna recent am achizitionat un astfel de produs si mai exact modelul HQ EL-EPM01.Intrebarea mea este are cineva asa ceva si daca poata sa-mi spuna cum sa introduc pretul pe kilowatsi consumul pe care o afiseaza instant este pe ora sau pe moment? Multumesc celor care o sa raspunda. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 consumul se masoara in kw/h,daca pe un bec,de ex,scrie 100w,el consuma 100w intr-o ora,nu instant Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Da asta stiu ca consumul se masoara in W/ora dar nu sunt sigur cum indica aparatul meu, presupun ca tot pe ora. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 pai cel mai probabil indica consumul instant(aplicand formula P=U*I+niste chestii(parametrii),ca e vorba de ca nu cc)daca aprataul indica 1kw,dupa o ora ai de platit 1kw furnizorului de energie Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 consumul se masoara in kw/h,daca pe un bec,de ex,scrie 100w,el consuma 100w intr-o ora,nu instantDecit sa spui prosti mai bine incearca sa te abti. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 consumul se masoara in kw/h,daca pe un bec,de ex,scrie 100w,el consuma 100w intr-o ora,nu instantDecit sa spui prosti mai bine incearca sa te abti.explica te rog,nu neg ca as putea sa ma fi inselat,dar sustine-ti afirmatia Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Energia se masoara in kWh (putere x timp) nu in kW/h.Incearca sa-ti lamuresti bine notiunile de energie si putere, sunt foarte importante.Acel Powermeter masoara energia consumata, probabil de la ultima resetare (aducere la zero), si puterea absorbita la un moment dat (instantaneu). Unele mai pot masura si alti parametri (energia reactiva, factorul de putere, puterea reactiva etc). Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Acuma dupa multe butonari si incercari pe acest power meter am aflat ca afiseaza consumul pe moment si poate masura si consumul pe un interval de timp stabilit deutilizator. Ce nu stiu eu la acest aparat este, cum sa introduc pretul pe kilowat.In meniul lui se pot introduce 3 cifre la pret. Pretul este important pentru ca si calculeaza cit trebuie de platit pentru intervalul de timp si puterea consumata. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Uite ce am gasit cu Google: http://www.elcomimpex.ro/product_info.p ... cts_id/573 Cand ai cumparat produsul nu ai primit si manualul de utilizare? Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Multumesc Nelu pentru link. Sigur ca am primit manual de utilizare.Dar nu imi dau seama cum sa introduc suma (costul pe kilowat in lei) deci acolo imi cere 3 cifre na acuma cum sa iau? practic am sa incerc in lei noi adica 0,36 adica 36 de bani sa vedem pe urma daca calculeazsa precis.Apropo Aparatul meu este exact ca cel din link. Link spre comentariu
Vizitator nicolaem Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Poti sa ne dai niste detalii despre aparat ? M-ar interesa daca afiseaza curentul consumat si factorul de putere (cos fi). Link spre comentariu
Vizitator nicolaem Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Inca o intrebare. Cum se aduce la zero contorul de timp si de energie ? Nu am gasit in prospect nici o referire la asta. Link spre comentariu
porman Postat Mai 9, 2008 Autor Partajează Postat Mai 9, 2008 Acest aparat arata doar consumul in wati respectiv kilowati, contorul se aduce la o tinind simultan cele 3 butoane timp de vreo 4 secunde dupa care manual se corecteza datele dupa vointa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum