Spitfire Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Radioreceptor Optalix St.James X553, fabricatie 1973, finali germaniu, carcasa din PVC injectat(!) cu aspect de piele, ornamente nichelate, impecabil estetic si functional, UL si UM, condensator variabil pe aer. Made in France(Amiens). - 120 lei. Orice carte -10 lei/buc., 8 lei/bucata cine le ia pe toate.(Selectoare de canale ambele volume la 10 lei) Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Osciloscopul, radiodepanare ABC si Noutati le vreau eu Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Nomograme ptr transformatoare de iesire, Noutati in tehnica receptoarelor cu tuburi, Aparate de radio cu tranzistoare, Receptoare de radio portabile si Scheme.de radiotehnica le vreau eu Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 (editat) Ok, s-a notat.Restul disponibil. Noutati in tehnica receptoarelor cu tuburi le-a rezervat Dl. Caragea, nu am doua exemplare...daca va intelegeti cine le ia, ok, dar Dl. Caragea a fost primul. Editat Septembrie 2 de Spitfire Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 20 scheme electronice ; Amplificatoare magnetice; Radioreceptor OPTALIX ....la mine, vă rog! Mulțumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 @flomar60 - rezervate pentru Dvs., aveti PM. Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Aparate de radio cu tranzistoare Scheme de radiotehnica caleidoscop de electronica Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 Acum 2 ore, sonic11 a spus: Aparate de radio cu tranzistoare Scheme de radiotehnica caleidoscop de electronica Primele doua rezervate deja de catre Dl. Tanase Ion Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Nu am văzut. Adaugati Caleidoscop tehnic și Cercul de radio tehnica Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 3 Autor Partajează Postat Septembrie 3 (editat) Caleidoscop tehnic-Oprescu Caleidoscop de electronica-Oprescu Cercul de radiotehnica Pleaca spre @ sonic11 Se adauga: Editat Septembrie 3 de Spitfire Link spre comentariu
PavelR Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Pe acestea le iau eu, mulțumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 (editat) amplificatoare de joasa frecventa și poate mai vad ceva Editat Septembrie 3 de sonic11 Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 3 Autor Partajează Postat Septembrie 3 Asta e tot, nu vor mai exista adaugiri de produse. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 6 Autor Partajează Postat Septembrie 6 Cartile care au foto vizibile sunt disponibile. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 9 Autor Partajează Postat Septembrie 9 Disponibile toate 8 la 40 lei: Link spre comentariu
Postări Recomandate