Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog un cod mfy pt o telecomanda legend ee t32 cu buton usb si epg in centru.Va multumesc.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 49 minute, Dady a spus:

Stiu ca ultimele 2 coduri sunt de legend,modele diferite care nu seamana cu telecomanda asta,primul cod nu stiu de el,ati putea fi mai specific?

nu e ledul meu si trebuie sa l chem mereu sa o reprogramez,vad ca iau legatura cam greu cu el,o fi la munca..

Multumesc

santeti ciudat rau,si dv si clientul dv,parerea mea,clientul daca nu are rabdare sa.si cumpere personal,si sa vada cum e sa cumperi dupa catalog sau ce recomanda magazinele si sa nu se potriveasca.

dv

pentru ca vreti detalii ale unor coduri ce v.am dat de test

trebuia sa spuneti de la inceput,ca tv.ul nu e la dv,si clientul nu poate supravetui fara tv ,si nu puteti proba asa usor coduri ce va sant sugerate,

ma simt ca la scoala cand dau un raspuns unei operatii matematice si profesorul,chiar daca ii dau raspunsul corect vrea sa afle cum am ajus la acel rezultat

noi cautam coduri de multe ori dupa codul placi si softul din tv,caci dupa model nu gasesti nimic sa se potriveasca,si clientul dv nu e in stare sa dea tv.ul jos din perete sa posteze o poza cu eticheta

eu personal spun pas acestui topic

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Gabriel_S a spus:

Dar ai testat cu vreun cod de mai sus? Sau doar ti se pare ca nu se potrivesc? Daca nu merge IR225, posibil sa fie senzorul IR defect...

i-am dat la proba o telecomanda akai 225 ,care are cod ir 225 si a venit cu ea inapoi spunand ca nu merge,omul a venit cu telecomanda rupta n doua,nu am putut recupera codul ir,am dedus ca telecomanda e de vina si nu tv-ul,am mai testat 582 si 11 pe Longer,dar spune ca nu merge...daca sunteti sigur ca e 225 inseamna ca e si senzorul defect,corect.

Editat de Dady
completare
Link spre comentariu
Acum 3 ore, iuliantv a spus:

santeti ciudat rau,si dv si clientul dv,parerea mea,clientul daca nu are rabdare sa.si cumpere personal,si sa vada cum e sa cumperi dupa catalog sau ce recomanda magazinele si sa nu se potriveasca.

dv

pentru ca vreti detalii ale unor coduri ce v.am dat de test

trebuia sa spuneti de la inceput,ca tv.ul nu e la dv,si clientul nu poate supravetui fara tv ,si nu puteti proba asa usor coduri ce va sant sugerate,

ma simt ca la scoala cand dau un raspuns unei operatii matematice si profesorul,chiar daca ii dau raspunsul corect vrea sa afle cum am ajus la acel rezultat

noi cautam coduri de multe ori dupa codul placi si softul din tv,caci dupa model nu gasesti nimic sa se potriveasca,si clientul dv nu e in stare sa dea tv.ul jos din perete sa posteze o poza cu eticheta

eu personal spun pas acestui topic

succes

Multumesc pentru relatii,nu trebuie sa va enervati daca nu va dati seama ce cod are,cum nu reusesc nici eu,sa stiti ca sunt vechi in domeniu si nu apelam la acest site daca ii dadeam de cap...

O zi buna!

Link spre comentariu

inclin  sa  cred  ca  initiatorul  topicului  are  ceva ceva  dreptate ... eu  am  foarte  multe  telecomenzi  originale pt  led tv  moderne  Akai , Heru , Legend , Mirta ,Vortex , etc ... de  curiozitate  , le-am  luat  bucata  cu  bucata  la  mina in  dimineatza asta   si  acest  model --- cu  tastele  EPG si  USB sub  el  , pozitionate  intre  vol+/-  si  ch+/-  --- nu  il  am si  nu  l-am intilnit  niciodata ... 

cum  la  ORION t32 exista  minim  4  versiuni  de  sasiu ,  exista  si  posibilitatea  ca  si  la  acest  Legend  sa  fie  mai  multe  sasie  sub  acelasi  model  tiparit  pe  eticheta ... 

evident , sansele  sint  50/50  ca  sa  fie  defect  preampliful  de  IR ...

Link spre comentariu
Acum 19 ore, misuraelectronic a spus:

inclin  sa  cred  ca  initiatorul  topicului  are  ceva ceva  dreptate ... eu  am  foarte  multe  telecomenzi  originale pt  led tv  moderne  Akai , Heru , Legend , Mirta ,Vortex , etc ... de  curiozitate  , le-am  luat  bucata  cu  bucata  la  mina in  dimineatza asta   si  acest  model --- cu  tastele  EPG si  USB sub  el  , pozitionate  intre  vol+/-  si  ch+/-  --- nu  il  am si  nu  l-am intilnit  niciodata ... 

cum  la  ORION t32 exista  minim  4  versiuni  de  sasiu ,  exista  si  posibilitatea  ca  si  la  acest  Legend  sa  fie  mai  multe  sasie  sub  acelasi  model  tiparit  pe  eticheta ... 

evident , sansele  sint  50/50  ca  sa  fie  defect  preampliful  de  IR ...

Va salut,am gasit 2 coduri,unul din ele este 1105.

O zi buna!

Link spre comentariu
La 03.09.2024 la 15:45, Perju Virgil Marian a spus:

ir. 1352 incercati si imi scrieti daca e bun

da,merge

La 05.09.2024 la 7:01, ceorneialexdru a spus:

Buna ziua! Daca este vorba de acea telecomanda din imagine, eu cred ca este MFY. 15. O zi buna!

da,merge cu tastele vol si pr.inversate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări