Dady Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 M ar interesa un cod mfy(ir) pt o telecomanda Legend ee t32 cu buton usb. Va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Am unit cele două topicuri cu același subiect, așteaptă să ți se răspundă, nu mai deschide altele, că vor fi sterse. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Telecomanda Longer nu ai ? Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 1 Autor Partajează Postat Septembrie 1 Acum 1 oră, validae a spus: Am unit cele două topicuri cu același subiect, așteaptă să ți se răspundă, nu mai deschide altele, că vor fi sterse. Multumesc Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 1 Autor Partajează Postat Septembrie 1 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: MFY 1201 Am incercat acest cod,nu merge,am incercat si mfy 582,mfy 11 echivalent cu 1027,nu merg. Mfy1201 merge la celalalt model ee t32 dar se pare ca asta cu usb are alt cod. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Acum 1 oră, Dady a spus: Am incercat acest cod,nu merge,am incercat si mfy 582,mfy 11 echivalent cu 1027,nu merg. Mfy1201 merge la celalalt model ee t32 dar se pare ca asta cu usb are alt cod. MFY 225 ? Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Pune poza cu eticheta de pe capac... Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 1 Autor Partajează Postat Septembrie 1 Acum 31 minute, iuliantv a spus: MFY 225 ? 225=1201 Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 1 Autor Partajează Postat Septembrie 1 (editat) Acum 17 minute, tehtronics a spus: Pune poza cu eticheta de pe capac... E prins in perete in suport,nu se vede,nu stiu daca e ft importanta,sunt sigur ca e modelul ee t32,seria difera,dar asta e telecomanda(sa nu corespunda telecomanda cu tv ul?e posibil si asta). Ledurile astea la acelasi model au vreo 5 versiuni diferite. Multumesc. Editat Septembrie 1 de Dady gresala Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Si cat de greu poate fi sa-l dai jos de pe perete? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 (editat) MFY 6121 1175 1235 Editat Septembrie 1 de iuliantv Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 Acum 9 ore, tehtronics a spus: Si cat de greu poate fi sa-l dai jos de pe perete? Nu e al meu! Link spre comentariu
Dady Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 Acum 10 ore, iuliantv a spus: MFY 6121 1175 1235 Stiu ca ultimele 2 coduri sunt de legend,modele diferite care nu seamana cu telecomanda asta,primul cod nu stiu de el,ati putea fi mai specific? nu e ledul meu si trebuie sa l chem mereu sa o reprogramez,vad ca iau legatura cam greu cu el,o fi la munca.. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum