geopeter Postat Septembrie 1, 2024 Partajează Postat Septembrie 1, 2024 Bună ziua! Vă rog frumos, puțin ajutor.! Știe cineva cum mă pot conecta cu Team Wiewer sau Putty ori alt program sau prin FTP la TV SONY BRAVIA KD-55XG8096 ; doresc să accesez receptorul de satelit , pt. a-i introduce - linie C: ? Are cumva alt soft dedicat de comunicare PC-TV ? Muțumesc frumos , pentru orice fel de răspuns !!! ....,nu știu dacă am voie dar eu las o adresă de contact pentru cine dorește și poate să mă ajute ,.,Mulțumiri anticipate .. [email protected] Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1, 2024 Partajează Postat Septembrie 1, 2024 Acum 3 ore, geopeter a spus: Bună ziua! Vă rog frumos, puțin ajutor.! Știe cineva cum mă pot conecta cu Team Wiewer sau Putty ori alt program sau prin FTP la TV SONY BRAVIA KD-55XG8096 ; doresc să accesez receptorul de satelit , pt. a-i introduce - linie C: ? Are cumva alt soft dedicat de comunicare PC-TV ? Muțumesc frumos , pentru orice fel de răspuns !!! ....,nu știu dacă am voie dar eu las o adresă de contact pentru cine dorește și poate să mă ajute ,.,Mulțumiri anticipate .. [email protected] intrati in menu service si vedeti poate ,mai mult ca sigur e blocat accesul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum