Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

58pus6203/12

LiviuBodnar

Postări Recomandate

Salutare, am acest philips la reparat cu main 715g8709-m0b-b01-005k, problema la el este ca nu se aprinde nimic in afara de ledul acela rosu de la acea mufa optică neagră , nu se aprinde nici ledul de stand-by. Am incercat sa să îi scriu emmc cu un dump de aici 

Și tot așa face, nu-i nicio schimbare, de pe stick nu încearcă deloc să booteze, procesorul încălzește ca și cum televizorul ar funcționa, tensiunile toate sunt OK, sănătatea la emmc este de 0-10% deci e OK, aveți vreo idee ce ar putea fi defect? Am incercat să îi fac și diagnoza pe cn403 care scrie pe capac “serv.u” și nu citește nimic, altă mufă unde aș putea face diagnoza nu are.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LiviuBodnar

6

• validae

1

• yokoono

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

,,Sănătatea,, EMMC de 10% e ceva OK ??? Faptul că tensiunile par în regulă nu spune nimic despre riplul filtrării.Un riplu mare poate ,,zăpăci,, complet logica procesorului, deci testează ESR-ul filtrajelor.

Link spre comentariu

Cu ajutorul domnului Florinel mi-am dat seama ca softul pe care l-am incercat pentru emmc provine fix de pe același șasiu dar cu emmc diferit, seria la emmc-ul meu este klm4g1fepd-b031, aveți poate un soft să îl pot scrie cu rt809h?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vă salut din nou, am cumpărat o placa pentru acest tv de la un model fix ca acesta dar cu ecran diferit și nu se potrivește cu ecranul, imaginea se deschide foarte Lată, nu se încadrează bine pe ecran, se poate rezolva ceva din meniul service?

Link spre comentariu

Pe etichetele din spate gasesti intr-un mic dreptunghi un cod de 3 cifre. Procedezi asa

Pentru panel
    Secventa de comanda: 062598 MENU xxx
    1. MENU = tasta casuta
    2. xxx = codul de pe eticheta spate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări