Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salutare domnilor ''vreau și eu sa știu la injecția la motor de tractor u650 când pui la punct injecția în carte spune ca pistonul nr 1 sa fie la sfârșit de compresie cu 24 de grade înainte de punctul superior maxim ''adică tradus acele 24 grade cu că-ți milimetri trebuie sa fie pistonul mai jos fata de pu CV-ul superior ''uni spun ca să fie 6 mmm alți cu 8mm 9mmm 'deci care ar fi normal cu cât sa fie mai jos pistonul va rog un sfat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

grade. Unghi la arbore. (sau vrei sa dai chiulasa jos sa masori unde e pistonul? ca e mai simplu.)

de obicei ai punctul superior marcat pe volanta, ala e punctul tau de referinta, de acolo lucrezi cu grade.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

De cite ori ai fost ajutat pe acest forum ..?? Ai spus macar o data la cineva ,,multumesc "..??

Se spune ca pomana ingrasa.........Iar facerea de bine este..(...ceva legat de origine :freaza:)

Una,doua ,aterizezi cu tot felul de ,,probleme"  ...(incearca si  cauta  in alta parte,doar mai sunt si alte surse de informare)

Editat de asterix196803
Link spre comentariu

Am impresia ca vorbesc degeaba dar incerc.

Aveti nevoie de urmatoarele data ca sa puteti afla valoarea exacta a inaltimii inainte de PMS a pistonului pentru avans injectie 25grd.

Cursa pistonului si lungimea bielei, adica lungimea geometrica a bielei, dintre centrele celor 2 alezaje.

Apoi folositi programul:

https://www.vcalc.com/wiki/EmilyB/Position+of+the+piston+of+engine+with+respect+to+crank+angle

Daca nu intelegeti puneti valorile aici si calculam noi.

Spre exemplu pentru un motor care are cursa de 130mm si o biela de 140mm la un avans de 25grd pistonul mai are pina la PMS 9mm.

Decit asa mai bine gradati volanta, este muuult mai simplu, aveti N dinti pe coroana pentru 360grd, aflati cite grade aveti pe dinte si va faceti punctul de avans la pompa.

Succes in continuare.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Florin berdila a spus:

Pai da domnilor va supărați 'dar întreb și eu nu cunosc ca dvs și normal întreb nui nimeni obligat sa ma ajute dar nici sa ma jignească va rog

Nu crezi ca si reciproca este adevarata?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări