Florin berdila Postat August 31 Partajează Postat August 31 Salutare domnilor ''vreau și eu sa știu la injecția la motor de tractor u650 când pui la punct injecția în carte spune ca pistonul nr 1 sa fie la sfârșit de compresie cu 24 de grade înainte de punctul superior maxim ''adică tradus acele 24 grade cu că-ți milimetri trebuie sa fie pistonul mai jos fata de pu CV-ul superior ''uni spun ca să fie 6 mmm alți cu 8mm 9mmm 'deci care ar fi normal cu cât sa fie mai jos pistonul va rog un sfat Link spre comentariu
roadrunner Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) grade. Unghi la arbore. (sau vrei sa dai chiulasa jos sa masori unde e pistonul? ca e mai simplu.) de obicei ai punctul superior marcat pe volanta, ala e punctul tau de referinta, de acolo lucrezi cu grade. RR Editat August 31 de roadrunner Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31 Autor Partajează Postat August 31 As vrea sa știu unde este pistonul fata de punctul mort superior adica din grade în milimetri sa știu când se face injecția Link spre comentariu
daniels Postat August 31 Partajează Postat August 31 Vezi ca ai pe o fulie doua semne, inceputul injectiei si sfarsitul compresiei. Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) Vezi manualul.... https://www.elforum.info/topic/158914-carte-tehnologia-de-reparatie-si-montare-tractor-u-650-u651/#elControls_2182109_menu Daca tot ai terminat cu Polo..... ai revenit la pasiunea ta.. U650 !! https://www.youtube.com/watch?v=2yg7IY6li-Q Editat August 31 de asterix196803 Link spre comentariu
manolo Postat August 31 Partajează Postat August 31 Care manual,ala care l-a vindut? crezi ca intelege cum e cu aia 6mm ,eu nu cred. Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) O sa vedem...mai tirziu daca va fi recunoscator Editat August 31 de asterix196803 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31 Autor Partajează Postat August 31 Domnule Daniels știu ce spuneți dar fulie este noua și nu are nici un semn nimic de aceea am întrebat În cartea care o am nu găsești asa ceva dacă nu știți nu vorbiți altfel nu mai intrebam Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) De cite ori ai fost ajutat pe acest forum ..?? Ai spus macar o data la cineva ,,multumesc "..?? Se spune ca pomana ingrasa.........Iar facerea de bine este..(...ceva legat de origine ) Una,doua ,aterizezi cu tot felul de ,,probleme" ...(incearca si cauta in alta parte,doar mai sunt si alte surse de informare) Editat August 31 de asterix196803 Link spre comentariu
daniels Postat August 31 Partajează Postat August 31 Scoti din pompa conducta de presiune pt cilindrul 1, rotesti motorul si vezi cand incepe sa iasa motorina. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) Am impresia ca vorbesc degeaba dar incerc. Aveti nevoie de urmatoarele data ca sa puteti afla valoarea exacta a inaltimii inainte de PMS a pistonului pentru avans injectie 25grd. Cursa pistonului si lungimea bielei, adica lungimea geometrica a bielei, dintre centrele celor 2 alezaje. Apoi folositi programul: https://www.vcalc.com/wiki/EmilyB/Position+of+the+piston+of+engine+with+respect+to+crank+angle Daca nu intelegeti puneti valorile aici si calculam noi. Spre exemplu pentru un motor care are cursa de 130mm si o biela de 140mm la un avans de 25grd pistonul mai are pina la PMS 9mm. Decit asa mai bine gradati volanta, este muuult mai simplu, aveti N dinti pe coroana pentru 360grd, aflati cite grade aveti pe dinte si va faceti punctul de avans la pompa. Succes in continuare. Editat August 31 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 31 Partajează Postat August 31 (editat) Date tehnice ,recomandari ,sfaturi utile a primit destule .. ....dar nu asculta si mai ales ca nu are tangenta cu multe domenii se crede meserias incercind cu tot felul de improvizatii sa rezolve problemele dar mokka ...... https://www.elforum.info/topic/160978-ventilator-wv-polo/page/2/#elControls_2233851_menu Editat August 31 de asterix196803 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31 Autor Partajează Postat August 31 Pai da domnilor va supărați 'dar întreb și eu nu cunosc ca dvs și normal întreb nui nimeni obligat sa ma ajute dar nici sa ma jignească va rog Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31 Autor Partajează Postat August 31 Încerc ce spune domnul Ion '''qm crezut ca este cineva care știe că-ți mm sunt pana ajunge pistonul în momentul injecției cei mai invarstă mai știu Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 1 Partajează Postat Septembrie 1 Acum 16 ore, Florin berdila a spus: Pai da domnilor va supărați 'dar întreb și eu nu cunosc ca dvs și normal întreb nui nimeni obligat sa ma ajute dar nici sa ma jignească va rog Nu crezi ca si reciproca este adevarata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum