Ceaunica Postat August 29 Partajează Postat August 29 Buna seara, am o problema la Combina frigorifica Samsung, model RL39THCMG face gheata in frigider pe peretele din spate in partea de sus. Ma puteti ajuta cu un sfat? Link spre comentariu
validae Postat August 29 Partajează Postat August 29 Acolo în spate, printre serpentinele răcitorului, există o rezistență de degivrare (dezghețare) care fie e întreruptă, fie cu e comandată corect.Ea trebuie să dezghețe periodic gheața formată pe răcitor. Până când veți găsi cauza ce provoacă acea gheață, dezghețați mai des frigiderul și evitați să lăsați descoperite alimentele ce conțin multă apă, precum și statul cu ușa deschisă mult timp.De asemenea, o ușă cu garnitura de etanșare slabă, lasă să intre în incintă aerul umed și favorizează formarea gheții în exces. Link spre comentariu
Ceaunica Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Multumesc, incerc sa o gasesc Link spre comentariu
Ceaunica Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Din pacate nu reusesc sa gasesc rezistenta. Ma puteti ajuta cu ceva detalii? Multumesc. Link spre comentariu
efrig Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Ce ai tu acolo, cel mai probabil modificare cu placă vaporizator. Întrebări; 1. Face pauze în funcționare? 2. Ai garnitura pe parte de răcitor în regulă? Etanșează? Cauze; 1. Termostat defect sau prost instalat. 2. Trebuie refăcută șarja de încărcare, lipsă parțială refrigerant, pe cale de consecință nu se oprește. @validae Rezistența de degivrare nu e acolo, in modelele full no frost de obicei o regăsești pe vaporizator în congelare… modelul ăsta nu are cel mai probabil. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Greșeala mea, am crezut că toate au rezistență de degivrare, când de fapt la cele mai moderne, mecanismul împiedicării formării de gheață e altul.... Link spre comentariu
efrig Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 (editat) Toate aparatele full no frost sau no frost, au prevăzută o rezistență de degivrare pe vaporizator. Vaporizatorul de obicei e singular regăsit în compartimentul de congelare, cu mici excepții. Cele clasice, cum sunt Arctic din cele cu conducte la vedere sau cele care au conductele trase pe sub plasticul interior, nu au prevăzută o astfel de componentă. Cel mai scump aparat reparat de mine, un Samsung de 33.000 lei online, deasemenea are prevăzută rezistență de degivrare. Există într-adevăr unele aparate prevăzute cu o valvă care inversează circulația refrigerantului, transformând temporar vaporizarea în condensare. Dar asta am întâlnit-o la cele de magazin de exemplu… Omul de mai sus are sigur o problemă de încărcare sau termostat. Și dacă ochiul nu mă înșeală, aia e o placă montată. Editat Octombrie 1 de efrig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum