Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CRTS150N15N

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

• misuraelectronic

1

• iuliantv

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

precizeaza  in  ce  capsula  se  prezinta  originalul ? daca  este  cumva  in  capsula  TO263 , atunci  echivalarea de  mai  sus  este  total  gresita ... daca  este  in  capsula  TO220  , iar  este  total  gresit , pt  ca  difera  prinderea  de  la  smd  la  tht ...  daca  este  cumva  in  capsula  TO247  , iar  nu  este  bine , pentru  ca  precis  este  mosfet cu  canal  N  si  va  trebui  sa  fie  tz  nou  absolut  identic  cu  restul  de  N-1 de  frati  care  mai  exista  pe  placa ...pe  scurt , nu  ai  voie  sa faci  amestecatura  la  mosfeturi ...ori  ii  pui  pe  toti  la  fel , ori  ii  pui  pe  toti  la  fel --- cam  acestea  sint  optiunile  tale ... 

iar  cum  originalul  din  antetul  topicului  sint  sanse  microscopice  sa  gasesti  prin  RSR --- direct  Alliexpress  zic  eu  ca  scrie  pe  tine --- , banuiesc  ca  nu  ti-ar  conveni  sa  dai  63,5  x  N bucati ...

pune o  poza  cu  originalul  din  invertor  si  eu  zic  ca  putem  gasi  un  echivalent  MBR  care  sa  fie  rezonabil  la  pret ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări