Vizitator zolee Postat Martie 18, 2005 Partajează Postat Martie 18, 2005 Bine vam gasit!Sper ca nu se supara nimeni ca-mi bag si eu nasul pe aici pe forum!In multe dintre cazuri aveti dreptate si aici tin sa mentionez indeosebi atitudinea vanzatorilor dar nu numai de la "dr video" :lol: chestia asta o intalnesti in majoritate magazinelor (sa nu mai vorbim de pregatirea lor)!Am citit la un moment dat ca Vasile compara difurile SAL cu difurile de la Kon (eu avand un magazin in cluj, vand ambele produse) si din niste teste simple puse unul langa altul (difuri din aceasi categorie) se aude diferenta clara (cum poti sa le pui atunci in aceasi oala?) e drept ca sunt din china amandoua dar diferenta de calitate e de cel putin 3 nivele intre ele! Nu ma tin eu mare expert dar cate ceva stiu si eu! Bineinteles si eu as vrea sa vand numai Scan-Speak si de aici in sus dar dupa cum bine ati observat Nu Sunt Bami!!!! si atunci ce facem? Vindem...... ca sa nu ma exprim! Iar bineinteles tot din aceasta cauza sunt cazuri cand mai ales difurile de inalte vin cu probleme de genul (fire dezlipite) iar daca vanzatorul era de treaba te sfatuia pentru un DTF 12 care nici pe departe nu se compara cu DT 1! Dupa cum cred ca a observat toata lumea fiecare brand are produse mai slabute mai bune si categoria de varf!Daca aveti intrebari nelamuriri puteti sa apelati la mine cu incredere in masura in care pot incerc sa va ajut! Multumesc pentru intelegere! :shock: :shock: Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Asa cum spune si zolee, unele difuzoare merita, altele nu. Lipsit de sens sa dezvoltam ideea. Dar ca o mica paranteza zolee a fost de acord sa-mi dea o gramada de produse SAL la testat, multe din ele testate pana la distrugere. Daca aveti intrebari legate de SAL, sa fiti siguri ca eu si zolee, chiar daca vinde SAL, o sa va spunem ce merita si ce nu. Daca face banii sau nu. Ar fi bine sa se inteleaga ca in cazul de fata interesul clientului e pe primul loc. Personal nu am nici cel mai mic interes financiar din toata povestea, din contra, s-au impus si cheltuieli din partea mea. Ca o prima dovada, Beast-ul nu se mai aduce pe stoc la magazin. Si exemplele pot continua. Intrebati, ca nu-i pe bani. Degeaba va plangeti dupa ce ati cumparat. Nu va obliga nimeni, nu raspunde nimeni de decizia voastra. Bafta mare in continuare si va stam la dispozitie! Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Salut.Mar interesa pe mine sa-mi fac un subwoofer cu sal si as vrea sa-mi sugerezi un difuzor care crezi ca-si merita banii.Dar atentie ca vreau sa-l folosesc in apartament.Eu mi-am facut 2 boxe tot de la sal-dinalea standfloor cu proiectul de la ei (cel cu srp1620) si acuma as vrea sal fac sa iasa ceva 2.1. Apropo ce zici de srp 1620 ? Link spre comentariu
Vizitator zolee Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Salut Dupa parerea mea ai facut o alegere buna cu SRP, mie personal este seria de difuzoare care-mi plac cel mai mult. In principiu pentru subwoofer iti recomand difuzor din seria SBX sau AHX dar trebe stat putin si calculat o incinta care o sa dea randamentul maxim pentru nevoile tale. Apropo subwooferul vrei sal faci activ? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 ma gandeam sa-mi fac cu ahx,sau sbx 3040.Daca poti sami sugerezi o incinta care crezi ca merita efortul de a fi construita. Daca poti sami vinzi unul din astea dami te rog un pm cu pret ,ca si eu is din cluj.Mersi Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Este la magazin un proiect realizat in bass box pentru SBX3040, facut si testat de unul dintre utilizatorii de pe forumul Hi-Fi. Este in format PDF. Fa o vizita pe acolo si daca specifici cand vrei sa mergi, poate ne intalnim si aprofundam problema. :wink: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 Mai frate ce de-a baieti de treaba pe aici .... BRAVO BRAVO Tineti-o tot asa, si cum zicea cineve de pe aici de pe forum: IMPREUNA SPRE UN SUNET DE CALITATE !!!!scuzati-mi off topic-ul, dar nu m-am putut abtine :cry: Bravo inca o data :wink: Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 apropo de SAL ..... :shock: ma duc la mag sa iau niste tw, si cand o probez pe prima..parca suna bine 8) ...si a 2-a la fel 8) .... dar...mi s-a parut ca e ceva gresit.... :oops: si ii zic sa le probeze pe amandoua deodata :oops: ....si....ghinion... :oops: unul suna mai tare decat delalalt..desii erau la fel, si erau legate in paralel....m-am lasat balta, si nu le-am mai luat pe alea.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: la inalte iti dai seama repede....si la medii..cam la fel... :shock: da la basi..ce faci..ca alea nu iti dai ff bine seama daca "suna la fel" .... :shock: Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 Urechile si atentia folosesc foarte mult in cazurile de genul asta. :wink: Inainte de cumparare, nu dupa. :)La capitolul inalte de la SAL, DFT 12 si DTF 801 sunt cele care au avut parte de cele mai putine plangeri, sau chiar deloc. Oricum din punct de vedere calitativ sunt cam cele mai bune din gama lor. Si nu sunt singurele bune. Dar astea sunt exemple verificate. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Am fost la un chef de curand in care Bass-ul era cu dif DYG 811-62B 8O de la KON , difuzor de 20cm si ampliful era unul cu 7294 apoi ala nu cred ca scoate 20W hai sa zicem cam 50W tot scoate ampliful...si uimitor diful a suportat puterea o noapte intreaga la blana...Deci mai sunt si la KON difuri hai sa zicem "interesante" La fel si SALu au difuri"interesante" si "neinteresante"..Oricum o treaba interesanta KOn-ul si SALu au difuzoare identice numai cu alte culori...Oare de ce? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 probabil is facute tot de aceleasi fabrici....numai pt firme diferite...deci le fac la fel numai schimba vopseaua si probabil unele dintre ele sunt verificate mai bine decat celelalteEu am tinut basi de la kon cu amplif de 100W la un chef si nu o crapat nimic Link spre comentariu
Vizitator ogabriel Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 la boxele mel unitra mi s-au prajit difurile de joase si medii . recomandatimi ceva difuri de la SAL ce as putea folosi.Diful de joase are 20cm si 8 ohm iar cel de medii are 9cm si tot 8 ohm , iar puterile de peste 60w Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Adriane... la faza cu difuzoarele asemanatoare. :lol: Hai sa-ti mai arat eu cateva sute de cazuri cu difuzoare asemanatoare. Oare de ce? :lol: Pe mine ma apuca rasul cand citesc descrierea unor difuzoare ca fiind "chinezarii'. Pai dragii mei... spre uimirea unora, prin zona aia se cam fabrica majoritatea difuzoarelor. Si o spun a nu stiu cata oara, fabricile din zona aia produc pe mai multe trepte calitative. Nu numai la difuzoare, ci la toate produsele. Poti sa gasesti doua difuzoare identice, unul la 20 EU fara parametrii T/S, mai putin finisat si cu o calitate intreadevar indoielnica si poti sa gasesti un difuzor aparent identic intr-o boxa de 2000 EU care suna de plang copiii. Pentru curiozitatea oricui, referitor la comparatia SAL vs. KON. Luati difuzorul de la SAL si calculati o incinta, ca ala are parametrii T/S, nu de alta. :lol: realizati incinta, ascultati SAL-ul si dupa aia bagati KON-ul ala identic inauntru. Va las pe voi sa descoperiti de ce si in cazul acesta, aparentele inseala. :wink: Intre bubuit (zgomot) si sunet si definitie e mare diferenta. Chiar si la acest nivel, cu indulgenta, se poate vb de asa ceva. PS: Adrian, sa nu te superi pe mine, stii ca incerc sa fiu cat pot de obiectiv. Dar de ex nu as face o recomandare a unui difuzor dupa ascultarea lui in conditii indoielnice. Difuzoarele se ard cu distorsiuni si foarte rar cu volum excesiv. Daca ai urechi fine, ai difuzoare tari. :lol: Ziceai de Beast-ul ala ars cu un Fust Novatronic. Proprietarul a scris pe mai multe forumuri, ajungandu-se la ideea ca difuzoarele alea sunt chiar sub orice critica. Acum cateva zile cand mi-a specificat ca l-a ars intrand cu iesirile de putere ale playerului pe cele de semnal mic a amplificatorului, am inteles si cum a reusit. Dar toata lumea care a citit posturile negative, crezi ca o sa afle chestia asta? Nu tot ce zboara se mananca... Marketing-ul face multe. Si opinia publica la fel. Uneori din pacate. :roll:Sa-ti povestesc cand ne intalnim de doua MNC (firma foarte bine vazuta pe la noi, desi e tot ungureasa si cumpara tot din China, uneori produse mult mai slabe decat cele de la SAL...si binenteles mai scumpe....cred ca aici e si logica...daca e prea ieftin nu e bun), difuzoare auto din seria Bomb, pe 10 toli. Niste "animale" de difuzoare, seria cea mai tare de la MNC. Au crapat bobinele la mai putin de 200 W curati si fara gram de distorsiune. In primele 2 zile de folosinta, cu atentie si volum moderat. Intra la ei pe site sa vezi la ce putere sunt date difuzoarele alea si dupa aia hai inapoi sa-ti spun cat costa. :wink: Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 deci inca o data: unde-i magazinu' in BUC si un site daca aveti, unde pot VEDEA difuzoarele...ca pe ala cu TELE...(nu mai stiu cum :lol: ) nu prea am vazut nimic :cry: apropo in niste planuri cu SAL am vazut si filtre si "module" d-alea de amplificare pt subwoofere active :wink:, au asa ceva ? Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 apropo de SAL. de curand mi-am cumparat si eu un tweeter SAL DTF 10 la care i-am facut proba in magazin si mi s-a parut ca suna bine dar un pic cam prea multa "galagie" pentru volumul asa de mic la care era data statia..dar in fine..l-am cumparat...cand am ajuns acasa si l-am montat in boxa..nu am apucat sa dau volumul la mai mult de un sfert ca s-a intrerupt definitiv.m-am dus cu el inapoi de vreo 3 ori si in final mi l-a schimbat vanzatoarea cu un alt DTF 10 care spre surpriza mea suna mult mai bine ( in sensul ca ..suna mult mai normal) DECI: fiti atenti cand cumparati tweetere SAL si mai ales FACETI PROBA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum