Vizitator Drop_it Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Cum se ajunge la Dr. Video.... un reper ceva? Apropo, cu parere de rau cei de la Kon nu au nimic de calitate.... mai mult, nici macar nu le au in stoc! asta mi s-a intamplat de vreo 3 ori... ma tentat niste difur Senon de 100W... scriau ei.... am aflat dupa aceea ca aveau 20W reali de la vanzatori.... :(:(:(:( Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Se ajunge pe jos dupa ce ajungi la Obor. O iei spre Stefan cel Mare pe trotuarul de pe partea stanga si la prima intersectie cu semafor faci stanga si mai mergi 100-150m. Oricum, atentie la proba!!!Azi am terminat prima mea boxa cu difuri SAL (sbx1320+dt1 15litri bass reflex). Nu e cine stie e, dar se aude super pentru un woofer asa mic si cred ca e numai buna pentru ce vreu eu sa fac (sist. 5.1). Merge chiar si intr-un sistem stereo pentru ca scoate destul bass pentru o camera mica. Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 M-am gandit sa donez sbx1320-ul ala cu tot cu DT1... :shock: Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Merci pentru tweeter dar deja i-am dat de cap si nu mai e nevoie. Un sbx as mai vrea totusi... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 ma tentat niste difur Senon de 100W... scriau ei.... am aflat dupa aceea ca aveau 20W reali de la vanzatori.... :(:(:(:(Macar nu sunteti mintiti :wink: Eu le-am sugerat puterile astea :P Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Cred ca o sa iau si eu un ying chung, probabil un ydd200lpp, mai mult din curiozitate, sa vad ce iese dintr-un dif de 200 de mii. Acum, avand parametrii TS (multumim Vasile!!!) sper sa iasa o incinta adecvata si sa dea ce poate. Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 sa n-ai surprize ca la SAL... ia-ti un aparat de masura in buzunar ca n-o fi bai... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Macar ala de la KON ti le schimba, nu trebuie sa le trimiti in Ungaria :P Sa nu se para ca le fac reclama, chiar ma enerveaza zgharcitii aia dar sunt destul de OK Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 lasa ca si pe mine ma enerveaza..acum un an ..sau 2 ..nu mai stiu exact am fost la konul din cluj si i-am rugat daca pot veni sa le masor TS..fara sa cer bani, vroiam doar sa aleg pt cineva un dif bun(de acolo) si eram curios ce fel de marf vand...si vanzatorii asa ochi au facut...nici nu au vrut sa auda asa ceva, am plecat nervos de acolo si n-am mai trecut pe la ei Link spre comentariu
Vizitator Insider Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 SALutare! Despre controlul calitatii la difuzoarele SAL: La fiecare import din China furnizorul nostru din Ungaria verifica in prima faza 5% din lot. Daca procentul de defecte depaseste limita admisa, esantionul verificat se mareste si daca nici atunci rezultatele nu sunt ok se poate ajunge sa refuze receptionarea intregului lot. Si au in spate ani de experienta cu chinezii... P.S. Asteptam cu interes feed-back-urile voastre referitoare la difuzoarele SAL sau la partenerii nostri de distributie pe adresa de e-mail :arrow: [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 misto Insider , in sf cineva de la SAL aici , pe forum :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 Insider bine ai venit pe forum Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 Maine ma duc sa mai cumpar niste SAL-uri. :lol: Acum ca am aflat cum se face controlul calitatii o sa fiu mult mai vigilent :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 SALutare! Despre controlul calitatii la difuzoarele SAL: La fiecare import din China furnizorul nostru din Ungaria verifica in prima faza 5% din lot. Daca procentul de defecte depaseste limita admisa, esantionul verificat se mareste si daca nici atunci rezultatele nu sunt ok se poate ajunge sa refuze receptionarea intregului lot. Si au in spate ani de experienta cu chinezii... P.S. Asteptam cu interes feed-back-urile voastre referitoare la difuzoarele SAL sau la partenerii nostri de distributie pe adresa de e-mail :arrow: [email protected] Ati inalnit defecte din fabrica ?Aia nu verifica marfa inainte de a o baga in container ? Link spre comentariu
Vizitator Insider Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 multzumesc de primireIn orice domeniu, productia se lasa si cu defecte... Micii chinezi nu sunt chiar perfectzi :wink: , dar se straduie tare de tot sa se adapteze la standardele "vestice" . La fiecare vizita in China, furnizorii nostri sunt uimiti de ritmul in care progreseaza chinezii ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum