Vizitator silvones Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Am cumparat si eu ieri doua difuri SAL SBX1320 si doua tweetere DT1 de la reprezentanta lor din Bucuresti - Dr. Video. Chiar sunt lucrate mai ingrijit decat alte chinezarii la preturi asemanatoare,asa ca nu mi-am inchipuit ca ar putea aparea probleme. Doar ca nu l-am pus pe vanzator sa faca proba la difuri si am constatat acasa ca unul din tweetere e intrerupt. Azi cand m-am intors cu tweeterul, acelasi vanzator mi-a spus ca trebuia sa fac montajul la o unitate autorizata si ca nu poate sa mi-l schimbe :evil: Nu a mentionat asa ceva cand l-am cumparat ci doar mi-a dat un bon fiscal. Mi-am facut nervi degeaba si acum astept sa-l trimita la Cluj sa vada cei de acolo care-i problema. Atitudinea vanzatorilor lasa de dorit, desi firma pare serioasa si marfa de calitate. Daca va ganditi sa cumparati SAL, cereti vanzatorului sa faca proba, altfel puteti constata ca ati aruncat banii de pomana. Totusi ma intreb cum fac cei de la SAL controlul calitatii... Probabil ca nu-l fac. :( :( :( :( Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Totusi ma intreb cum fac cei de la SAL controlul calitatii... Probabil ca nu-l fac. :( :( :( :(Voi credeti ca la alea se face control de calitate ? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Pai eu si cand m-am dus la un magazin respectabil sa iau eminence l-am psu pe vanzator sa il lege la amplif sa-i dea o probafiti si voi mai vigilenti Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Asa e, omul din greseli invata... Iti dai seama ca o sa-i pun pe vanzatorii de la Dr. Video sa-mi testeze si un rezistor, daca voi mai cumpara de la ei vreodata. Oricum, trecand peste incident, despre difuzoarele SAL (cele functionale) nu pot sa spun decat ca merita banii. Sensibilitate cam slabuta dar sunet bun. Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 eu cam am luat difuzoarele am zis le-am zis sa mi le probeze ... au zis ca nu au pe ce ... aveau un jeg de combina ... e care le-au pus .. i-am pus sa mi le puna pe fiecare in parte ... si la cel de joase sa scoata mediile si inaltele si sa dea basul la maxim ... sa le aud .au facut figuri , dar pana la urma tot ca mine a fost , acei 2 vanzatori sunt ... vai de stelutza lor ... numai fitze si figuri ... imi parerau pt. tweeterul tau ... dar fii mai vigilent cum a zis Sharky sau fii tupeist ... in ziua de azi daca nau ai tupeu nu rezolvi nimic ... ma refer la toate domeniile , nu numai la cei de acolo ... 8) Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Acu m-am fript...Daca a folosit cineva difuzoare SAL din seria SBX, in special 1320, poate imi spune si mie cum i s-au parut si in ce incinta le-a pus. Se merita mai mult cu bass reflex sau inchisa? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Cum ai legat diful? Pentru ca daca l-ai lipit ai tote sansele sa nu mai functioneze chiar daca ti l-au probat la magazinul respectiv. Eu unul asa am patit si exact dupa ce am patit chestia asta am citit pe forum de inca cineva care a pati exact aceeasi chestie (tot cu DT1). Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Treaba e ca nici macar nu am apucat sa-l leg la ceva, mai intai am vrut sa vad ce rezistenta are cu un ohmmetru si - surpriza!!! Apoi am incercat si cu semnal, dar fara sa lipesc ceva pe el. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Eu nici macar nu le-am masurat inainte si nici nu leam probat ,leam montat direct si pe cand sa testez incintele am avut o mare surpriza :"nu merg inaltele". Dar totul s-a rezolvat ca m-am dus la magzinul de unde leam luat,si cand am ajuns acolo doamna de la magazin mi le-a schimba dar o facut o fata de zici ca face chestia asta in fiecare zi(schimba difuri),si mio si zis ceva asa mai cu juma de gura.Singura concluzie la care am ajuns este ca:cu toate ca is ieftine tot nu-si merita banii. Daca mergi la magazin si faci destul de urat (te scandalizezi si tu un pic pe acolo)ar trebui sa ti le schimba ca cei de la SAL (furnizorii)schmba tot ce nu merge fara pretentii ,fiind obisnuiti cu chestia asta Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 baieti parerea mea este sa le probati sa sa incercati sa le legati simplu fara lipituri sui alte chestii mai ales pe twetere eu nu am lipit nimic ci le-am legat pur si simplu fara sa imi faca flama pe acolo sunt bine ficsate si merg foarte bineapropo eu am foslosit SBX 1320 si este bunisor pentru medii dar nu duce mai mult de 30 W RMS, apropo eu l-am probat la magazin la o statie de 400 de w cu mixer cu toate alea la magazin si i-am pus sa dea tare sa aud si eu ceva si cand am vazut ca nu crapa si ca nu sare nimic din el am zis sa il dea mai incet salutare si aveti grija ce cumparati Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 putin offtopic!Radeatzi voi de dif-urile de la KON ! Da la KON nu o sa patziti niciodata asha ceva , adik sa luatzi un dif prost si sa nu il schimbam ! Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 Si sal schimba dar nu prea ai ce face cand te bati de niste comercianti CAPOSI.Nu toti au bunavointa.Si la urma urmei de ce sa te ajute daca tu nul ajuti(cam asa gandesc),dar din pacate ala nu-i comert Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 Azi m-am dus din nou la magazinul respectiv si mi-am luat diful inapoi, hotarat sa-l trimit prin posta la Cluj. Acasa n-am mai rezistat si am bagat nasul in el. Evident era intrerupt intre contact si bobina si reparatia a durat 3 min. Acum suna bine Bine a s-a incheiat "distractia". Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 pai s-a incheiat distractia dar si garantia nu? :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Asta e, oricum nu puteam sa stau 2 saptamani fara dif si ar fi trebuit sa iau altul. Acum daca se mai strica, ghinion. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum