Sharky Postat August 28 Partajează Postat August 28 Salutare, Un prieten a desfacut un ECU de cazan Mercedes si tranzistorul care actioneaza cuplajul de la compresorul mecanic e ars. Problema e ca nu se gaseste piesa BUK101-50DL. Nu e chiar un mosfet, e un mosfet cu comanda logica de 5V si dioda supresoare inclusa. https://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/philips/BUK101-50DL.pdf Problema e ca omul e in Targul Jiu, il ajut de la distanta cum pot. Daca ar fi din Cluj n-ar fi mare lucru sa ii improvizez o comanda la un mosfet banal si sa pun o dioda antiparalel. Ceva echivalenta stie cineva? Idei cum as putea cauta in mod eficient ceva care inca se fabrica si e usor de gasit? Omul a mers la cineva, i-a montat o piesa de la ST GF723MB CHN 814 in loc, dar n-am reusit sa gasesc nici o data despre aceasta piesa. Omul parca n-ar risca sa monteze ECU la loc asa cum e, nestiind ce piesa a fost pusa. Daca aveti voi alte idei, echivalente, etc. Sau e cineva in Targu Jiu sau din zona care se baga la o lucrare. Mersi fain! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 28 Partajează Postat August 28 ei nu se gaseste ... va zic eu pe pm unde se gaseste ... Link spre comentariu
Sharky Postat August 28 Autor Partajează Postat August 28 Da mi in privat unde găsesc in tara. Omu a comandat de pe Ali express dar până vine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum