dem3ntor Postat August 28 Partajează Postat August 28 Buna ziua! De unde cumparati celule 18650? Am un robot aspirator si nu mai da randament, as vrea sa ii inlocuiesc celulele. Link spre comentariu
amudsen Postat August 28 Partajează Postat August 28 Am mai luat de aici, dar ce vezi peste 2200 / 2500 mAh sunt povesti sau china dragon Link spre comentariu
YO9IBC Postat August 28 Partajează Postat August 28 (editat) Maxim 3500 ma/h sunt ok, mai ales daca sunt marca de renume, ca astia: https://www.bitmi.ro/acumulatori/acumulator-li-ion-18650-3-6v-3350mah-10a-sanyo-ncr18650ga-10867.html Restul sunt basme....... Editat August 28 de YO9IBC Link spre comentariu
Elservius Postat August 28 Partajează Postat August 28 (editat) Se pare că respectivii acumulatori au capacitatea exprimată în mAh și nu în ma/h. Editat August 28 de Elservius Corectare Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 29 Partajează Postat August 29 Și mai țineți seama de un criteriu, capabilitatea acumulatorului de a livra curenți mari. Eu am fost foarte bucuros când am găsit acc 18650 de 3500 ma/h dar nu i-am putut folosi pt mașini de găurit. Link spre comentariu
amudsen Postat August 29 Partajează Postat August 29 De aceea am recomandat cei de 2500 mAh (am folosit la masina de găurit impreună cu bms-ul necesar). Link spre comentariu
sonic11 Postat August 30 Partajează Postat August 30 La 29.08.2024 la 11:33, Ovidanie a spus: Și mai țineți seama de un criteriu, capabilitatea acumulatorului de a livra curenți mari. Eu am fost foarte bucuros când am găsit acc 18650 de 3500 ma/h dar nu i-am putut folosi pt mașini de găurit. Pentru astfel de aplicați trebuie acumulatori cu rata de descărcare minim 10C Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 30 Partajează Postat August 30 Acum 3 minute, sonic11 a spus: Pentru astfel de aplicați trebuie acumulatori cu rata de descărcare minim 10C Au pretul mult mai mare . Link spre comentariu
Dxxx Postat August 30 Partajează Postat August 30 Ce se vorbeste pe aici? Nici macar nu suntem la rubrica de incepatori. 1. Capacitatea unui acumulator se exprima in Ah (inmultit) puteati sa vedeti asta pe wiki: "Capacitatea de stocare a cantității de electricitate este de câteva zeci de amper oră, de exemplu 45 Ah." Deci o baterie de 3Ah poate sa debiteze un curent de 1A timp de 3 ore / sau 3A timp de 1 ora. Problema este ca aprecierea in Ah este oarecum imperfecta, deorece pe timpul descarcarii tensiunea elementului scade. Ca rezultat este mai corect sa faci comparatii exprimand capacitatea bateriei in Wh, adica cate ore va putea sa dea bateria o anumita putere (W). 2. ON-TOPIC Cumparati elementi NUMAI de la firme mari/recunoscute, produse de marca si cu DS. Pentru aplicatii gen motoare electrice posibil sa nu mearga decat cele cu specificatie (specificatie garantata/masurata/testata - existente in DS) de 10C sau chiar 20C. Spre exemplu gasesti la TME, si trebuie sa te astepti la preturi 40-50 lei bucata - dar iei ceva cu calitate garantata si cu economie reala pentru ca vor merge bine si nu necesita sa ii schimbi dupa o luna cum ai face cu chinezisme. Varianta a doua este sa cumperi o baterie serie-paralel de la ceva gen trotineta electrica, daca cunosti ce anume elementi are, in unele cazuri desi este ceva chinezesc elementii sunt Samsung, Lg sau Panasonic, parca colegul @BRANCA descria asa ceva. - demontezi pachetul si ai elemente bune/noi care vin la pret mult mai mic. In orice caz respecta ce am zis: "firme mari/recunoscute" pentru ca sa fie recent fabricati, deoarece elementii imbatranesc si stand in depozitare, fara utilizare. Link spre comentariu
Elservius Postat August 30 Partajează Postat August 30 Domnul @Bandi Szasz știu că recomandase cu mai mult timp în urmă niște pachete de acumulatori de la emag; parcă pentru trotinetă electrică erau destinați. Link spre comentariu
validae Postat August 30 Partajează Postat August 30 Se găsesc acumulatori de hover sau trotinetă la prețuri bune, cu acumulatori Samsung. Link spre comentariu
ionut120v Postat Septembrie 6 Partajează Postat Septembrie 6 Dar trebuie incercate unele sunt obosite, daca sunt loturi mari sunt sanse sa fie ok, deorece au fost scoase din uz toate odata cu ocazia reinoirii flotei unor provideri de servicii de mobilitate urbana, unele cunostinte au luat si au fost ok cu rare exceptii. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 6 Partajează Postat Septembrie 6 Mă refeream la baterii de acumulatori noi, nu recuperați. Link spre comentariu
eos Postat Septembrie 7 Partajează Postat Septembrie 7 (editat) https://www.olx.ro/d/oferta/celule-18650-litiu-li-ion-inr-lg-3-200-mah-cu-factura-IDirJ9B.html https://www.olx.ro/d/oferta/18650-samsung-acumulatori-litiu-3200mah-baterie-24v-48v-li-ion-3-7-3-6-IDhEO3S.html?reason=ip|cool_rec_platform Editat Septembrie 7 de eos Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Curent maxim descarcare: 20A https://www.e-acumulatori.ro/acumulatori/acumulator-18650-li-ion-2500-mah-samsung-inr-18650-25r-high-drain-20a.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum