Ovidanie Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Am pus un nume generic topicului, poate mai sunt si altii care cauta anumite aplicatii pt. Android. Eu caut o aplicatie care sa transforme telefonul in videocamera pt. auto, vreau sa pun telefonul in parbriz si sa filmeze pe memory card, in secvente de cate 3 minute, sa inregistreze in bucla, cand umple cardul sa stearga automat inregistrarle vechi. Link spre comentariu
Stefan Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Droid Dash Cam de la DroidCoolApps. Pachetele sunt de 5 minute și nu am găsit de unde se poate modifica acest lucru dar mi-a plăcut că reclamele nu sunt foarte dese și agresive. Zilele trecute căutăm un generator de semnal pentru telefon dar diferit față de ce găseam la o primă căutate, astfel am dar peste Function Generator de la keuwlsoft care face exact ce avem nevoie. Link spre comentariu
vghesm Postat August 26, 2024 Partajează Postat August 26, 2024 O suită de unelte sub forma unei aplicații android: Tool Box de la MAXCOM! Conține: busolă, compas, nivelă, vibrometru, magnetometru, altimetru, luxmetru, decibelmetru, lanternă, lupă și încă câteva unelte! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 26, 2024 Partajează Postat August 26, 2024 Physics toolbox sensor în magazin play. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 30, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2024 Am instalat aplicatia ChatGPT, mai precis: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt Ma limiteaza la numarul de intrebari. Vreau sa-mi recomandati inca o aplicatie, tot ceva de genul, poate de la Microsoft, Apple... Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Octombrie 30, 2024 Partajează Postat Octombrie 30, 2024 2 hours ago, Ovidanie said: Ma limiteaza la numarul de intrebari. De ce nu accesezi versiunea web ChatGPT ? Oricum si acolo nu poti exagera cu intrebarile (mai ales volumul de date pentru raspunsuri) pe o perioada de 24 de ore. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum