Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatii Android

Postări Recomandate

Am pus un nume generic topicului, poate mai sunt si altii care cauta anumite aplicatii pt. Android.

Eu caut o aplicatie care sa transforme telefonul in videocamera pt. auto, vreau sa pun telefonul in parbriz si sa filmeze pe memory card, in secvente de cate 3 minute, sa inregistreze in bucla, cand umple cardul sa stearga automat inregistrarle vechi. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• Stefan

1

• doru3160

1

• vghesm

1

Top autori în acest subiect

Droid Dash Cam de la DroidCoolApps. Pachetele sunt de 5 minute și nu am găsit de unde se poate modifica acest lucru dar mi-a plăcut că reclamele nu sunt foarte dese și agresive.

Zilele trecute căutăm un generator de semnal pentru telefon dar diferit față de ce găseam la o primă căutate, astfel am dar peste Function Generator de la keuwlsoft care face exact ce avem nevoie.

Link spre comentariu

O suită de unelte sub forma unei aplicații android:

Tool Box de la MAXCOM!

Conține: busolă, compas, nivelă, vibrometru, magnetometru, altimetru, luxmetru, decibelmetru, lanternă, lupă și încă câteva unelte!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
2 hours ago, Ovidanie said:

Ma limiteaza la numarul de intrebari.

De ce nu accesezi versiunea web ChatGPT ? Oricum si acolo nu poti exagera cu intrebarile (mai ales volumul de date pentru raspunsuri) pe o perioada de 24 de ore.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări