saptemari Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 Am primit monitorul excelent ambalat, în cutie mare de carton gros și multe folii de protecție cu aer. Monitorul arată excelent și funcționează foarte bine. Recomand cu căldură și mulțumesc foarte mult! Link spre comentariu
woodyteo Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 Am primit și eu monitoarele ambalate cu mult, mult simț de răspundere. Totul la superlativ, recomand cu încredere. Mulțumesc și pe această cale!!! Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 Mulțumesc frumos tuturor pentru aprecieri. Să le stăpâniți sănătoși Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 17 Autor Partajează Postat Septembrie 17 Anunt valabil Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 18 Autor Partajează Postat Septembrie 18 anunt valabil..... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 20 Autor Partajează Postat Septembrie 20 anunt valabil....... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 21 Autor Partajează Postat Septembrie 21 anunt valabil..... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 23 Autor Partajează Postat Septembrie 23 anunt valabil..... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 24 Autor Partajează Postat Septembrie 24 anunt valabil..... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 30 Autor Partajează Postat Septembrie 30 anunt valabil..... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Am primit monitoarele. Sînt ambalate corespunzător. De testat abia diseară cind ajung acasă. Deocamdată totul este ok. Sa vedem și testele. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 2 Autor Partajează Postat Octombrie 2 1 oră în urmă, sesebe a spus: Am primit monitoarele. Sînt ambalate corespunzător. De testat abia diseară cind ajung acasă. Deocamdată totul este ok. Sa vedem și testele. Super, ma bucur ca au ajuns cu bine Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Sint ok monitoarele. S-ar putea sa mai iau și pt un prieten, dar în citeva zile. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 3 Autor Partajează Postat Octombrie 3 Multumesc frumos, sa le stapaniti sanatosi!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum