grabiel Postat August 21 Partajează Postat August 21 Monitoarele sunt in stare perfecta. Trimit gratuit in tara pe raza curierului Cargus. Cu Posta Romana nu ma risc sa trimit, doar daca va asumati dvs. Mai multe detalii in privat. Pret: 170 lei Link spre comentariu
sesebe Postat August 26 Partajează Postat August 26 Puteti specifica și modelele sau rezoluția nativa? Link spre comentariu
grabiel Postat August 28 Autor Partajează Postat August 28 La 26.08.2024 la 14:09, sesebe a spus: Puteti specifica și modelele sau rezoluția nativa? asta este: https://www.diabloscomputer.ro/monitoare-led-sh-lenovo-thinkvision-lt2452pwc-24-inci-full-hd-grad-a-panel-ips?srsltid=AfmBOoqEySkUYKZF50nWpvGlHD1JLecyuJ4oB-0iQj1CWLWpTxCNbZw5 Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 anunt valabil.... Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 2 Autor Partajează Postat Septembrie 2 Acum 12 minute, nostromo a spus: Aveti PM . am raspuns Link spre comentariu
nostromo Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 (editat) Vanzator serios , recomand cu incredere ! Editat Septembrie 4 de nostromo Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Acum 13 minute, nostromo a spus: Vanzator serios , recomand cu incredere ! Multumesc frumos Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 5 Autor Partajează Postat Septembrie 5 Transport gratuit pana in data de 12 septembrie Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 6 Autor Partajează Postat Septembrie 6 Inca valabil, transport gratuit cu Cargus pana in 12 septembrie Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 9 Autor Partajează Postat Septembrie 9 Valabil, transport gratuit pana in data de 12 septembrie Link spre comentariu
woodyteo Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Vă salut. Mai aveți monitoare Lenovo? Îmi puteți trimite un număr de telefon pe MP ? Zi faină! Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 9 Autor Partajează Postat Septembrie 9 Acum 41 minute, woodyteo a spus: Vă salut. Mai aveți monitoare Lenovo? Îmi puteți trimite un număr de telefon pe MP ? Zi faină! am pus in privat Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 12 Autor Partajează Postat Septembrie 12 Anunt valabil. Nu mai asigur transport incepand de astazi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum