UDAR Postat August 16, 2024 Autor Partajează Postat August 16, 2024 Bun, hai să zicem că mi-am cumpărat ESP32 . Poți sugera o schemă de utilizare în contextul subiectului actual, ceva asemănător cu ce face proiectul cu PIC + ESP8266 ? Link spre comentariu
modoran Postat August 16, 2024 Partajează Postat August 16, 2024 Schema o faci tu cum doresti, esp32 comanda toate alea direct, displayuri, ds1307 si ce mai e pe acolo. Niste sarme in plus pe langa alea si gata. Cu softul trebuie sa te descurci. Link spre comentariu
UDAR Postat August 16, 2024 Autor Partajează Postat August 16, 2024 OK, aștept recomandări pentru ce module cu ESP32 să iau. Link spre comentariu
daniels Postat August 16, 2024 Partajează Postat August 16, 2024 Eu am facut un ceas NTP cu un modul wemos d1 mini. Link spre comentariu
UDAR Postat August 16, 2024 Autor Partajează Postat August 16, 2024 Și la mine e tot o clonă de D1 mini . Ceva detalii poți să dai ? Link spre comentariu
daniels Postat August 16, 2024 Partajează Postat August 16, 2024 Este acest proiect https://github.com/Qrome/marquee-scroller Prefer matricele 8x8 pt ca pot sa le reduc lumina pana le sting. Afisajul LCD pt mine face prea multa lumina noaptea. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 24, 2024 Partajează Postat Septembrie 24, 2024 La 16.08.2024 la 22:46, UDAR a spus: Și la mine e tot o clonă de D1 mini . Ceva detalii poți să dai ? Vedeti ca @Dan Minciu a facut un ceas Nixxie cu ESP8266, NTP si WiFI Manager. Mie, la cat ma pricep eu, mi se pare cel mai misto. Bine, i se poate pune si afisaj cu leduri, OLED, etc in loc de Nixxie. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 24, 2024 Partajează Postat Septembrie 24, 2024 Eu am construit pentru bucătărie acest ceas NTP, simplu, fără modul RTC. Este pentru bucătărie din cauza dimensiunilor, dar se pretează și într-un living mare. Partea de elemente 3D am găsit-o pe net (nu am acum link-ul disponibil) dar am intervenit pe unele fisiere stl atât cât am putut pentru a le adapta nevoilor mele. "Motorizarea" este D1 Mini. Singura "complicatie" este afișarea temperaturii. Conectarea la WiFi se face cu WiFi Manager pentru memorarea SSID și parolă. https://imgur.com/a/HPqDhXB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum