Marian Postat August 17, 2024 Partajează Postat August 17, 2024 5 hours ago, digitalelectron said: Imi cer scuze, chiar nu am vrut sa fac nici un fel de artificiu, am vrut doar sa le pun pe toate ce am facut pana acum. Nu-i nevoie de scuze, important e ca s-a inteles scopul interventiei mele. Spor la vanzari. PS: Reamintesc tuturor ca preturile nu se comenteaza ( nici ceea ce se vinde nu se comenteaza atata vreme cat respecta regulamentul ). Link spre comentariu
digitalelectron Postat August 21, 2024 Autor Partajează Postat August 21, 2024 (editat) Update preturi: Proiect P001: 80 Lei Proiect P002: 90 Lei Proiect P003: 30 Lei Proiect P004: 130 Lei Proiect P004-v2: 360 Lei Proiect P005: 50 Lei Acestea sint pozele de la un client unde Proiect P005 a fost montat la un inverter Deye. Editat August 21, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 23, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 (editat) Proiect P006: Solutie de protectie supradescarcare orice tip baterie pentru UPS, in special Lithium Ion. Descriere: Aceast modul de protectie supradescarcare este ideal cand nu exista nici un fel de management atat din partea UPS ori acumulator - BMS non-smart (alte situatii). Acest controler lucreaza cu tensiune intre 6-60V cu precizie de 0.1V independent de tipul acumulatorului sau setarile tipul UPS-ului. La acest controler se poate seta la ce tensiune se doreste oprirea automata protectie supradescarcare. Produsul disponibil este doar cel de 25A - pentru curenti mai mari pana 200A se face la cerere. Acest controler este de tip solid-state (mosfet) nu are elemente mecanice de comutare (relee) asta inseamna lipsa uzura si viata lunga in exploatare. ( aici descriere completa link ) Pret: 390 Lei (Atentie in timp poate creste sau scade in functe de costurile achizitie componente) Editat Noiembrie 23, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 24, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2024 (editat) Proiect P007: Solutie adaptare*orice baterie lithium la *orice UPS Descriere: Aceasta solutie adaptare*orice baterie lithium la *orice UPS cu baterie de plumb este ideala cand nu exista nici un fel de management atat din partea UPS cat si din partea bateriei - BMS non-smart (alte situatii). Acest controler lucreaza cu tensiune intre 6-60V cu precizie de 0.1V independent de setarile sau tipul UPS-ului. La acest controler se poate seta parametri de incarcare la ce tensiune se doreste oprirea automata incarcare dar tine bateria cuplata la UPS (nu da eroare). Produsul disponibil este doar cel de 25A - pentru curenti mai mari pana 200A se face la cerere. Acest controler este de tip solid-state (mosfet) nu are elemente mecanice de comutare (relee) asta inseamna lipsa uzura si viata lunga in exploatare. ( aici descriere completa link ) Pret: 390 Lei (Atentie in timp poate creste sau scade in functe de costurile achizitie componente) Editat Noiembrie 24, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum