Stefan Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Acum 14 minute, cloudy a spus: Și nici nu produce modificări fizice ale organismului prin radiații concentrate de putere. De unde știi ce produce aparatul lui @ionut120v? Ești sigur că aparatele care te înconjoară și au buton / LED nu "produc modificări fizice ale organismului prin radiații concentrate de putere"? Sunt încadrate ele ca aparate medicale? Singura greșeală a lui @ionut120v este că nu a precizat, cum scrie pe unele pungi să nu le pui pe cap că te sufoci, că fiecare își asumă răspunderea pentru orice experiment realizat pe sine sau pe cei din jur. Acum 14 minute, cloudy a spus: Link spre comentariu
cloudy Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 2 minutes ago, Stefan said: De unde știi ce produce aparatul lui @ionut120v? De mai sus: "Frecventa poate interveni orinde in mecanismele astea, fie distruge virusul efectiv, fie distruge receptorul celular pentru virus, fie face legarea de receptor instabila termodinamic fie face mecanismele de fabricare celulare inutilizabile de catre virus". Link spre comentariu
ionut120v Postat August 24, 2024 Autor Partajează Postat August 24, 2024 (editat) Evident orice experiment facut acasa e pe raspundere proprie, dar daca stai dupa altii poti muri linistit, evident se gasesc informatii, dar trebuie lucrat pe ele, de regula nu merge de la inceput, iar unele frecvente nu fac tomai ce scrie ca fac. Pentru cine face banii fara stress poate cumpara dispozitive scumpe, teoria din spate e aceeasi pentru toate indiferent cat costa. Si apoi daca sunt scumpe sunt interesat cine baga in buzunare, de banii aia veau si eu pe yahturile lor daca tot platesc atit. Din fericire yahturile se mai si scufunda si asta devenit o moda, merge si o drona de 500 de dolari sa rezolve, nu trebuie musai una de 100k. In treaba medicala problema capitala e snobismul. Exemplu: pentru a produce apa distilata e nevoie de foarte multa energie, atit de mult incat apa ajunge sa coste cat ceilalti reactivi la un loc,(pentru a utiliza 100ml rectivi se folosesc 10 l apa de spalare) exista si medoda osmozei inverse, dar apa nu e de puritatea celei distilate, calciu nu iese cu apa de osmoza, pentru o analiza de 6 lei unii dubleza costurile, nu se uita. Asta e impotriva firii mele nu pot suporta ca ca ceva sa coste mult mai mult decat pretul real. Editat August 24, 2024 de ionut120v Link spre comentariu
ionut120v Postat August 24, 2024 Autor Partajează Postat August 24, 2024 (editat) Dispozitivul nu este medical in termeni legali, si nu e propus spre vanzare la preturile alea, aia sunt o alta lume, cu bani si avione si yahturi private. In parantaza vaccinul Astra Zeneca e un dispozitiv medical au cam murit oameni, si nici in cazul asta nu se prea stie de ce. Problema este ca nici cei ce publica cataloage de frevente nu stiu intodeauna ce fac ele. Exemplu: 819340 a fost publicata intial in ETDFL 2016 pentru RSV (virus sincitial respirator) ulterior a fost republicata in ETDFL 2022 generic impotriva febrei, din experimentele personale am obsevat ca efectul nu are legatura cu un virus anume, ea opreste modoficarile facute de anumite virusuri la nivelul organidsmului, cel mai probabil are legatura cu structurile organismului, dar nici cei care au publicat-o nu stiu exact ce face. Sunt alte frecvente pentru care experimentul prin care se determina este public il poate reproduce oricine, sunt frecventele HC, Hulda Clark, care a publicat si modul de determinare si schema aparatului ,,Syncrometrul,, https://www.pcbway.com/project/shareproject/How_to_build_simple_cheap_Hulda_Clark_Syncrometer_d4a54e80.html Am testat si folosesc aceste frecvente, fac ce spune ca fac, cu precizarea ca armonica a treia a lor face treaba mai buna, asta inseamna ca ele sunt subarmonice ale unor frecvente de rezonanta mai mari. O meta analiza a diferitelor surse de frecvente arata de obicei concordante cu frecventele Hulda Clark sau cu armonice ale acestora, o metoda de verificare indirecta. Editat August 24, 2024 de ionut120v Link spre comentariu
cloudy Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 1 minute ago, ionut120v said: Problema este ca nici cei ce publica cataloage de frevente nu stiu intodeauna ce fac ele. Tu ce crezi ? Este sau nu un dispozitiv medical ? Link spre comentariu
ionut120v Postat August 24, 2024 Autor Partajează Postat August 24, 2024 Odata pentru totdeauna nu este un dispozitiv medical, In legatura cu ce fac unele dispozitive medicale vedeti exmplu cu vaccinul de mai sus. Pentru cine vrea sa lucreze mai riguros, este vorba de rezonante ale substantelor moleculare care se studiaza in laboratoare specializate in camp magnetic intens de zeci de tesla. Cine opereaza magneti supraconductori de zeci de tesla cu siguranta are bani, sistemul este asemanator aparatelor RMN sau MRI, dar cauta o paleta mult mai vasta de rezonante. Pentru acasa se poate folosi un magnet de 1,5 tesla cu neodimium si un laser fibra pentru a excita rezonantele, un amplificator RF si un oscloscop digital pentru citire. Experimentul se face astfel, laserul cu electronica ce generea impulsul si bateria se baga intr-o cutie de tabla de fier grosa de 1 cm pentru o ecranare buna, doar fibra se scoate afara printr-un orificiu mic. Experimntul se faca intr-un container de tabla sau in subteran pentru a fi ecranat de interferentele electromagnetice. Se ia o cultura de bacterii sau alte organisme cunoscute de exmplu drojdie de bere, se pune, intr-un tub de plastic pe magnet se face o bobina mica de vreo 10 spire pe tubul de plastic si se conecteza la amplificator, acesta se leaga la osciloscop, se poate incerca si fara amplificator pe sensibilitatea cea mai mare. Se configureaza generatorul de impulsuri pentru laser pe un puls de 1 microsecunda cu repetare la o secunda. Se pune osciloscopul pe single, se regleaza triggerul in buza zgomotului, se apropie capatul fibrei de proba biologica, inpulsul laser va induce in proba curenti care vor triggera osciloscopul. Pe achizitia respectiva se face FFT pentru a identifica freventele de rezonanta. Din experienta personala SNR e prost la temperatura cemerei, trebuie facute zeci de achizitii si suprapuse, prin congelare in azot lichid uneori iese din prima. Link spre comentariu
daniels Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Daca e sau nu un dispozitiv medical, depinde. Sunt aparate folosite in cosmetica cu diode de 808nm folosite pt epilare permanenta. Link spre comentariu
validae Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Când nu crezi în nimic, nimic nu te ajută.... Cum spunea colegul mai sus, așa cum există epilatoare cu diodă laser care chiar au efect, putem bănui că există niște efecte și la nivelul altor țesuturi supuse unor impulsuri intense de lumină coerentă.... Mai demult citisem despre un mic dispozitiv de stimulare cu impulsuri electromagnetice de joasă frecvență, practic un oscilator de joasă frecvență sinusoidal, a cărui sarcină era un mic electromagnet, un șurub cu câteva sute de spire pe el. Un utilizator îl testase pe câinele său, care suferea de convulsii.După câteva zile sau săptămâni, a observat că numărul convulsiilor a scăzut simțitor după ce montase dispozitivul la zgarda câinelui.Respectivul nu vindea aparatul, doar publicase pe net schema ce o folosise și frecvența utilizată.Iar în cazul animalelor nu cred că putem vorbi de efectul Placebo.... Nu sunt un susținător al oricăror terapii alternative găsite pe net fiindcă nu cred în orice se scrie și nici în torentul de reclame mincinoase ce ne bombardează zilnic, dar sunt convins că există și remedii eficiente care nu aparțin de farmacii. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Iar remediile alea eficiente sint tinute departe de spitale si de medici de catre oculta mondiala, bubuli si bilgheitz! si soros, desigur! Link spre comentariu
ionut120v Postat August 24, 2024 Autor Partajează Postat August 24, 2024 (editat) https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1742-6596/329/1/012038 Asta a fost autorizat ca dispozitiv medical a fost vandut in unele spitale si totusi nu se foloseste, cati medici stiu fizica suficient sa inteleaga, majoritatea daca nu vad tumora considera ca nu exista, cand ajung sa o vada e prea tarziu. Astfel de dispozitive nu sunt pentru medici, prin urmare nu sunt dispozitive medicale, este ca la linux, ideea e free GPL, pretul este cel al suportului, respectiv al electronicii respective. Editat August 24, 2024 de ionut120v Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 24, 2024 Partajează Postat August 24, 2024 Care-i legatura cu distrugerea virusului de covid??? Iar faptul ca medicii nu stiu suficienta fizica, nu-i face sa nu foloseasca o gramada de aparate complexe de diagnosticare si tratament, unele mult mai complexe ca cele discutate. Deci medicii nu se jeneaza de RMN, CT sau de robotii chirurgicali si se rusineaza exact de minunile astea ezoterice!? Acum 27 minute, ionut120v a spus: Astfel de dispozitive nu sunt pentru medici, dar pentru cine? cine este interesat sa detecteze tumorile respective? Link spre comentariu
ionut120v Postat August 25, 2024 Autor Partajează Postat August 25, 2024 Dispozitivele de genul acesta fac parte din categoria academical health care, deorece informatia utilizata este publicata sub GPL si nu poate face obiectul unor patente comerciale. E plin pe Research Gate de studii din astea. Am precizat ca experimentul se poate face cu echipament de labortor obisnuit: generator de fuctii, osciloscop digital si alte accesorii obisnuite. Nu stiu exact povestea cu Bioscannerul deoarece nu sunt interesat de proiecte cu informatii protejate prin patente comerciale, desi am putut face rost de schema, nu am putut face rost de sursa softului. Dificultatea in a utiliza practic tehnologia asta este abordarea neunitara, coexista abordarile istorice de pe vremurile cand au fost facute primele experimente, Tesla, Rife, Hulda si altii cu abordari mai moderne studii facute in laboratoare universitare. La RMN CT si alte imagistice ce tin de medicina nucleara abordarea e unitara, iar rezultaul investigatiilor sunt imagini ce urmeza in genere layoutul anatomic, e un soi de enhanced reality. Mai toate experimentele de genul acesta se pot face cu masini de RMN comerciale, dar costurile sunt mari pentru scopul propus. Teoria din spate e una simpla, biomoleculele sunt polarizate electric altfel nu ar putea interactiona pentru a crea sisteme complexe, fiind polarizate electric interactioneza cu campurile elecromagnetice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum