Ion_Bumbu Postat August 15, 2024 Partajează Postat August 15, 2024 (editat) Ce scrie in I7 despre conectarea N cu PE? Este interzis acel mod de conectare? Editat August 15, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Stefan Postat August 16, 2024 Autor Partajează Postat August 16, 2024 @Ion_Bumbu normativul i7 este fix pix atâta timp cat el face o mulțime de trimiteri către SR-uri )care nu sunt gratuite) si are o mulțime de lacune si interpretări. In i7 nu este interzis nici sa răsucești firele intre ele. Ceva simplu, elegant si sigur: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 16, 2024 Partajează Postat August 16, 2024 (editat) Domnule, hai sa fim seriosi, acolo aveti o foto de TG nu BMP cu bloc de conexiune dedicat(clema derivatie) Nu se pune asaceva in BMP, se pun cleme cu brida, este solutie industriala, verificata sau versiunea cu placa si cable cu papuci. P.S. am in toate tablourile de acasa acele blocuri de conexiune...nimic nou sub soare insa in BMPt am sistemul cu placa si papuci pentru PEN. Cel pe care l-ati mai pus in foto in acel BMPm este des folosit si n-am avut nici o problema cu el. Depinde de frima care a construit BMP-ul, ei le echipeaza. Editat August 16, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum