iliev508 Postat August 13 Partajează Postat August 13 va salut am primit acest tv cu ledurile arse ,am inlocuit cu altele noi 2barete 5 leduri 3v dar tensiunea de alimentare este 62v , invertoru este facut cu ob 33510 cp imposibil de cumparat de undeva daca sa intilnit careva cu acest defect rog sa ma ajute multumesc Link spre comentariu
bobo123 Postat August 13 Partajează Postat August 13 Ce barete erau in tv? Eu cred ca sunt leduri de 6v si asa se explica de ce aveti 62v . Link spre comentariu
modoran Postat August 13 Partajează Postat August 13 Nu ai cum sa ai 62V pe 10 leduri de 3V decât dacă baretele sunt defecte sau legate greșit. Chiar daca tv-ul scoate 62V in gol va scade automat tensiunea la cât e nevoie. Sau nu ai avut curaj să le alimentezi ? Link spre comentariu
bobo123 Postat August 13 Partajează Postat August 13 Eu cred ca s au si ars deja ca trebuiau de 6v. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13 Partajează Postat August 13 (editat) Acum 38 minute, bobo123 a spus: Eu cred ca s au si ars deja ca trebuiau de 6v. daca le nuam dupa electrositeeee ,pro-ittt... 2 barete cu 5 leduri pe bareta ,led de 3v vorba colegului ,,Modoran,, si eu cred ca sa speriat masurand in gol cateva secunde ,sau cu alta sarcina decat baretele led rar se intampla sa se arda la astea,au sursa de curent constant,cu o plaja destul de mare,de - sau + ieri cautam o placa china pentru un nei de 24,si tot cautand ceva asemanator,ma uitam si pe etichete sa vad sa fie tot pentru un display hd,si mi.au sarit ochi pe o eticheta ce avea tensiune de backlight 18-60v ce e ciudat cand pui barete led de 3v in loc de 6v ,e ca raman aprinse si in stby,pentru ca e o tensiune ce ramane permanent pe conectorul alimentare leduri,nu e ca la unele de firma cand i.ti taie tot curentul si in aceste cazuri,ori schimb traful choper,ori pun un releu ce taie tensiunea pe leduri la intrarea tv.ului in stby cand pui barete de 6v in loc de 3v,e mai simplu,le legi in paralel dupa toate acestea accesez menu service de unde scad backlight pana la 50-70v in functie de calitatea imaginii Editat August 13 de iuliantv Link spre comentariu
megabit Postat August 14 Partajează Postat August 14 Ledurile sunt la 3V. Codul baretelor originale este CRH-K243535T020557M-Rev 1.6W, iar codul plăcii este TP.V56.PA671. Tensiunea la mufa leduri este 12V în stand-by, dar creste la 60--70V când este defecțiune la leduri, iar dacă incepe imediat să scadă, asta dovedește că driverul led funcționează corect ! Link spre comentariu
iliev508 Postat August 14 Autor Partajează Postat August 14 Acum 13 ore, modoran a spus: Nu ai cum sa ai 62V pe 10 leduri de 3V decât dacă baretele sunt defecte sau legate greșit. Chiar daca tv-ul scoate 62V in gol va scade automat tensiunea la cât e nevoie. Sau nu ai avut curaj să le alimentezi ? l/eam alimentat vede imagine tensiunea este aceiasi am pus bareta 10 leduri 6v si se aprinde perfect Acum 13 ore, iuliantv a spus: daca le nuam dupa electrositeeee ,pro-ittt... 2 barete cu 5 leduri pe bareta ,led de 3v vorba colegului ,,Modoran,, si eu cred ca sa speriat masurand in gol cateva secunde ,sau cu alta sarcina decat baretele led rar se intampla sa se arda la astea,au sursa de curent constant,cu o plaja destul de mare,de - sau + ieri cautam o placa china pentru un nei de 24,si tot cautand ceva asemanator,ma uitam si pe etichete sa vad sa fie tot pentru un display hd,si mi.au sarit ochi pe o eticheta ce avea tensiune de backlight 18-60v ce e ciudat cand pui barete led de 3v in loc de 6v ,e ca raman aprinse si in stby,pentru ca e o tensiune ce ramane permanent pe conectorul alimentare leduri,nu e ca la unele de firma cand i.ti taie tot curentul si in aceste cazuri,ori schimb traful choper,ori pun un releu ce taie tensiunea pe leduri la intrarea tv.ului in stby cand pui barete de 6v in loc de 3v,e mai simplu,le legi in paralel dupa toate acestea accesez menu service de unde scad backlight pana la 50-70v in functie de calitatea imaginii am masurat tensiunea cu televizoru mergand am montat bareta 10 leduri 6v si se aprinde perfect Link spre comentariu
iliev508 Postat August 14 Autor Partajează Postat August 14 1 oră în urmă, megabit a spus: Ledurile sunt la 3V. Codul baretelor originale este CRH-K243535T020557M-Rev 1.6W, iar codul plăcii este TP.V56.PA671. Tensiunea la mufa leduri este 12V în stand-by, dar creste la 60--70V când este defecțiune la leduri, iar dacă incepe imediat să scadă, asta dovedește că driverul led funcționează corect ! codu baretelor este zx24zc332m05a0v0 Acum 13 ore, bobo123 a spus: Eu cred ca s au si ars deja ca trebuiau de 6v. nu le/am lasat sa arda si cele date jos sant de 3v nu schimb de eri barete Acum 14 ore, bobo123 a spus: Ce barete erau in tv? Eu cred ca sunt leduri de 6v si asa se explica de ce aveti 62v . barete 3v zx24zc332m05a0v0 Link spre comentariu
iliev508 Postat August 14 Autor Partajează Postat August 14 Acum 1 oră, megabit a spus: Ledurile sunt la 3V. Codul baretelor originale este CRH-K243535T020557M-Rev 1.6W, iar codul plăcii este TP.V56.PA671. Tensiunea la mufa leduri este 12V în stand-by, dar creste la 60--70V când este defecțiune la leduri, iar dacă incepe imediat să scadă, asta dovedește că driverul led funcționează corect ! asa este codu placi am reparat si baretele vechi aceiasi problema urca la 62v si nu mai scade ,eu zic ca integratu e defect dar nu gasesc sa cumpar Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 14 Partajează Postat August 14 ideea de baza este ca la tv-urile astea China de duzina , anume si ieftine si proaste , producatorii chinezi nu prea respecta ceea ce se scrie pe site-urile de barete sau in bazele de date ... ei se adapteaza din mers si pun barete de care gasesc si pe unde gasesc prin tarisoara lor ... am avut un client depanator care a cumparat aiurea de la alt magazin tot asa pt un 24 sau un 28 de inch chinezesc barete 2x5 tot la 3v si nu a facut nimik cu ele ... a doua zi a mers cu ele si le-a facut retur primind banii inapoi , pt ca vinzatorul respectiv nu a avut barete identice la 6v ...a venit apoi la mine si i-am dat 10 segmente de 6v decupate din barete noi noutze din Germania ... le-a razuit frumusel acasa , le-a inseriat cu simulitze ... si gata prajiturika ... merge tv-ul de rupe ! Link spre comentariu
iliev508 Postat August 14 Autor Partajează Postat August 14 am montat barete de 6v tensiunea este 62v nu urca nu creste in pinu 6 lu ob33510 am gasit o rezistenta smd carbonizata am inlocuito dar degeaba ci defect multumesc tuturor pentru ajutor ai pun invertor universal Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14 Partajează Postat August 14 Acum 14 minute, iliev508 a spus: asa este codu placi am reparat si baretele vechi aceiasi problema urca la 62v si nu mai scade ,eu zic ca integratu e defect dar nu gasesc sa cumpar ok.credeam ca santeti incepator in asemenea reparatii,gasiti modul universal alimentare led de exemplu CA-266S ,cca 20lei plus transport,dar cititi inainte ce tensiune alimentare suporta,sa vedeti ce tensiune pentru leduri iese din secundarul sursei tv a dv,nu va recomand sa culegeti din tensiunea de 12v alimentarea pentru leduri Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat August 14 Partajează Postat August 14 Pinul 6 este la masa Link spre comentariu
Marian C Postat August 14 Partajează Postat August 14 (editat) am un utok 24 hd3 cu leduri prin dulap cod barete crh-k243535t020557m-rev 1.6 Editat August 14 de Marian C Link spre comentariu
bobo123 Postat August 14 Partajează Postat August 14 La acest tv am gasit barete cu leduri de 6v. Din cate tin minte si colegul Costica a gasit in el tot de 6v. O sa caut topicul ca stiu ca am cerut o informatie aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum