Vizitator Nadutz Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 am achizitionat un monitor horizon 22 ". Zice ca are panel LG clasa A+, mie imi pare ca se vede super bine sunt f multumit. Doar vreau sa mai aud(vad) pareri Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 chestia asta nu am inteles-o niciodata.....daca tu esti foarte multumit de ceea ce ai cumparat,la ce iti folosesc alte pareri? :smt017 daca ai fi cerut pareri inainte de a cumpara as mai intelege,dar asa.... :snakeman: Link spre comentariu
Vizitator Nadutz Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 k sunt curios daca se strica repede, nici eu nu am inteles niciodata de ce la o intrebare mereu se gaseste cate unu care sa comenteze in afara subiectului. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 horizon,lg nu-s tocmai stralucite,parerea mea(desi n-am avut asa ceva) Link spre comentariu
Vizitator Nadutz Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Asa pot sa zic si eu ca nu-mi lace samsung desi n-am avut. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 da,dar dupa renume,ce ai vazut pe la cunoscuti,ce ai auzit de la cunoscuti(de incredere,nu vorbe aruncate la kg) iti poti face o ideecea mai buna opinie o aflii de la service-uri :smt003 Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Nu ne mai intreba pe noi cat o sa te tina fiindca o sa vezi singur.Din ce am citit in link-ul urmator,vad ca si-au cumparat multi acest monitor:(eu unul nu sant fan al respectivului sit,dar daca pe tine te intereseaza ...): Horizon sau Samsung 9 pagini(acum ca ai dat banii oricum nu mai poti schimba ceva) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum