Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu driverul pentru TNM5000

Postări Recomandate

Am aceasta probleme cu driverul de la programatorul TNM5000 imi spune ca in poza de mai jos , programatorul pe alt laptop functioneaza , numai pe acesta cel am in atelier imi spune asa , am reinstalat windows din nou insa la fel face , stie cineva ce pot sa i fac sa imi mearga iar ? multumesc anticipat

Capture.PNG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua. Dezinstalati fizic si din device manager ce ati instalat pentru el!.

Folositi Device cleanup, Rapr si USBOblivion. Eu pe acestea le folosesc in astfel de cazuri!

Trebuie sa fiti atent ce selectati cand veti folosi app "rapr" sa selectati driverul pe  care l-ati instalat. Atentie la denumirea lui, sa nu stergeti alt driver!

Daca va apare ceva si in Programs&Feature dezinstalati si de acolo!:MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.meta.diagcab folosesc si acest utilitar cand inca mai sunt urme dupa stergerea app din P&F. Sau RevoUninstaller, bun si el la cautat prin registry dupa urme lasate pe acolo!

Totusi cititi si tutorial de instalare, daca are. pentru unele device-uri trebuie instalat intai drv-app si abia apoi cuplat fizic device-ul. Cand win. detecteaza aparatul, incepe sa caute dupa driver daca nu il gaseste creaza un log !!! Asa apar si probleme dar si solutii . Cititi acel log. NU uitati sa rulati cu drept de administrator!!! orice astfel de aplicatii. Click dr. pe icon/properties/compatibility/ check "run this program as administrator"

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

Daca este aceiasi versiune de win. si sistem x__(presupun), atunci este ciudat! ar ramane problema cu usb-ul (fat32 pana in 32Gb stocare ntfs peste vs ver. usb interfata laptop (2.0-3.0...). Trebuie incercate toate variantele. Mai ales ca spuneti ca ati mai instalat de pe aceiasi unitate de stocare pe alte pc-laptop!

Nu uitati si de driverele de system pentru mass storage-chipset. incercati cu snappy driver data  base actualizarea drv de sistem

:Snappy Driver Installer - Install and Update Drivers for Free (sdi-tool.org)

CaptureSDI.PNG

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

"programul pentru TNM5000 instaleaza automat driverul pt usb si stiu sa il instalez ca am intalat pe mai multe laptopuri"

Aveti lipsa WinDriver!!!!

CaptureTN.PNG

Exact cum scrie in mesajul cu error. instalati WinDriver:WinDriver - Device Driver Development Toolkit | Jungo

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

copiati si paste in browser:WinDriver - Device Driver Development Toolkit | Jungo

in mod normal ar trebui sa fie pe cd, daca il aveti daca nu, atunci pe site uri dedicate sau trial si update cu sdi tool daca aveti noroc ca cineva de pe acolo sa fi facut si o arhiva cu usb deviceuri. Cam asa arata data base sdi. nu va apucati sa downloadati tot ca sare de 40Gb si dureaza, nu gluma. incercati cu ce tine de usb si misc mass storage.va orientati, poate il au!

CaptureSd.PNG

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

Add device si dati calea catre locatia cu cd-ul sau locul unde ati dezarhivat programul. Ar trebui sa va apara ca in poza mai putin imaginea din dr jos care este pusa de catre mine: device and printers\add device\jungo etc.

CaptureTN.PNG

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări