dragnea crinu Postat August 11 Partajează Postat August 11 Cumpar A723 in capsula TO-100,sau schimb cu 741 Link spre comentariu
BRANCA Postat August 11 Partajează Postat August 11 De curiozitate,e vorba de LM723, uA723 sau MAA723?Alea se produceau şi în capsulă TO-100... Link spre comentariu
validae Postat August 11 Partajează Postat August 11 Texas Instruments a produs varianta în capsulă TO-100 a lui LM723 înainte de cehi....dar în asemenea capsulă e mai greu de găsit acum ca NOS (New from Older Stocks) ci mai mult recuperată din plăci vechi dezafectate. Link spre comentariu
dragnea crinu Postat August 11 Autor Partajează Postat August 11 (editat) Pentru exactitate este intr-un osciloscop Tektronix si se numeste 723HC ,fabricat in HONGKONG. Editat August 11 de dragnea crinu Link spre comentariu
BRANCA Postat August 11 Partajează Postat August 11 În cazul acesta adaugă la căutare MAA723 care e perfect echivalent şi e mai uşor de găsit!Au fost oferte şi pe forum. Dacă nu ai şansă aici poți găsi pe ebay sau la vânzări în Cehia. În cel mai rău caz faci un adaptor pcb de la capsulă DIP 14... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 11 Partajează Postat August 11 Nu este cazul de nici un ebay , nici de adaptor la capsula dip ... Gasim in Rsr unul dintre echivalenti in capsula Metalica ... Minim 2 din echivalenti am eu pe stoc , asta in caz in care nu gasesti pe nicaieri ... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 11 Partajează Postat August 11 Daca doriti un MAA723, va ofer eu o bucata, cu conditia sa ne intilnim intr-o zi dupa ora 17! Link spre comentariu
electrolivius Postat August 12 Partajează Postat August 12 Ceea ce este în poză corespunde cu integratul defect? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum