mihaibrinza Postat August 10 Partajează Postat August 10 Va rog caiet service. Avea un brum puternic. Am schimbat toti electrolitii.Zona VU metre moarta. Nu mai reda nimic. Multumesc. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 10 Partajează Postat August 10 Electroliticii... înainte avea sunet cu brum? Sigur ai montat ceva condensatori invers... Link spre comentariu
validae Postat August 11 Partajează Postat August 11 Sau ai provocat ceva scurturi sau întreruperi acolo unde nu erau înainte.Nici nu e nevoie de schemă, doar verifici atent polaritatea celor schimbați și starea traseelor pe care ai intervenit.Cablajele rusești erau ,,renumite,, prin fragilitatea lor...se exfoliau ușor dacă încălzeai mai mult. Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 11 Partajează Postat August 11 (editat) Daca poate fi de folos... Editat August 11 de asterix196803 Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 11 Autor Partajează Postat August 11 Am indoieli privind polaritatea la 4 electrolitici deoarece pe modul nu era inscrisa . C16 pe module de PrA si pe modulul A1 condensatorii de 2000mF Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 14 Autor Partajează Postat August 14 Pot gasi undeva care este impedanta standard la un cap de redare/inregistrare la un astfel de magnetofon? Multumesc tuturor. Link spre comentariu
franzm Postat August 14 Partajează Postat August 14 60 - 95 mH masurat la 1 kHz si 50 mV. https://i.ebayimg.com/images/g/q8UAAOSwOzhmcAu7/s-l1600.jpg Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 23 Autor Partajează Postat August 23 Am rezolvat problema . Multumesc tuturor pentru ajutor. Se poate sterge. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 23 Partajează Postat August 23 Dupa solutionarea problemei este obligatoriu sa scrieti cum ati rezolvat. In caz contrar alte subiecte ale tale nu vor mai fi aprobate pe acest forum. Așa scrie mai sus.... Link spre comentariu
validae Postat August 23 Partajează Postat August 23 Dacă s-ar șterge toate topicurile după ce fiecare își rezolvă problema, ce ar ajunge forumul ăsta? Din respect pentru cei care au ajutat și pentru alții care poate vor avea aceeași problemă, trebuie să scrieți măcar cum ați rezolvat problema. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Octombrie 5 Autor Partajează Postat Octombrie 5 Imi cer scuze. Am gasit la targ un cap magnetic ,,bunisor,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum