naminator2003 Postat August 10, 2024 Partajează Postat August 10, 2024 Salutare, Stiu ca exista firme care ofera acest serviciu, insa prefer sa apelez la cineva de pe forum. Am nevoie de debitare CNC pentru frezare piese din aliaj 6061 sau duraluminiu sau orice altceva aveti disponibil prin atelier. Piesa 1: Disc gaurit, diametru 300mm, grosime 6mm. Toate gaurile mici filetate M3. Piesa 2: Se numeste "protuberanta", grosime 16mm. Cele 3 gauri de sus filetate M3, cele 4 de jos gauri simple. Am nevoie de doua bucati. Ansamblu, doar ca sa vizualizati: Desene dxf atasate. Va rog o cotatie de pret, inclusiv materialul. Multumesc! piesa protuberanta.dxf piesa disc.dxf Link spre comentariu
ady2006 Postat August 10, 2024 Partajează Postat August 10, 2024 Sunt si eu interesat daca ofera cineva frezare cnc in duraluminiu. Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 10, 2024 Partajează Postat August 10, 2024 Daca nu gasiti aici pe forum sa stiti ca se poate face la un pret bun in China aici Link spre comentariu
sonic11 Postat August 20, 2024 Partajează Postat August 20, 2024 Salut. Încercați sa luați legătura cu colegul @vivian, posibil sa va poată ajuta. Link spre comentariu
silmicii Postat Noiembrie 10, 2024 Partajează Postat Noiembrie 10, 2024 Stiu pe cineva in Baia Mare care ar putea sa va rezolve cu lucrari in aluminiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum