Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Functionare greoaie client NETFLIX pe Samsung UE32T4302AKXXH

Postări Recomandate

Va salut! Am cumparat acest televizor smart cu Tizen acum cativa ani, cu intentia de a-l folosi mai ales cu

serviciile de streaming NETFLIX/Disney, etc.

De ceva vreme am constatat ca se conecteaza destul de greu la Netflix, uneori durand si o ora. Dupa conectare functionarea este normala.

Nu cred ca e problema de retea pentru ca atat pc-ul cat si un alt televizor (tot Samsung, dar model mai vechi) se conecteaza imediat.

De cand l-am cumparat nu s-a facut update de soft si am vazut in meniu ca nici nu exista o versiune mai noua de fw.

Ma gandesc ca problema este a clientului Netflix si poate un update ar ajuta. Versiunea fw actuala este T-KTS2DEUC-2505.4

Aveti o sugestie pentru rezolvarea acestei probleme, o sursa pentru un nou fw sau o alta metoda?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 15 minute, Viorel A a spus:

Multumesc pentru raspunsuri!

L-am resetat de cateva ori dar fara efect.

Probabil voi cumpara un stick din ala de la Amazon (Fire TV Stick), insa in cazul asta nu-si prea mai are rost functia "smart" a TV-ului.

Oricum, neflixul si in general functiile de smart de pe tv le injumatatesc durata de viata. Ori crapa procesorul sau in cazuri mai fericite emmc-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări