Viorel A Postat August 10 Partajează Postat August 10 Va salut! Am cumparat acest televizor smart cu Tizen acum cativa ani, cu intentia de a-l folosi mai ales cu serviciile de streaming NETFLIX/Disney, etc. De ceva vreme am constatat ca se conecteaza destul de greu la Netflix, uneori durand si o ora. Dupa conectare functionarea este normala. Nu cred ca e problema de retea pentru ca atat pc-ul cat si un alt televizor (tot Samsung, dar model mai vechi) se conecteaza imediat. De cand l-am cumparat nu s-a facut update de soft si am vazut in meniu ca nici nu exista o versiune mai noua de fw. Ma gandesc ca problema este a clientului Netflix si poate un update ar ajuta. Versiunea fw actuala este T-KTS2DEUC-2505.4 Aveti o sugestie pentru rezolvarea acestei probleme, o sursa pentru un nou fw sau o alta metoda? Multumesc! Link spre comentariu
TVserv Postat August 10 Partajează Postat August 10 Incearca un factory reset. Are deja ultima varianta de fw Link spre comentariu
modoran Postat August 10 Partajează Postat August 10 Solutia e media player sau stick pe hdmi, merge pe orice tv. Se strica unul, il muti in alta parte, nu mai folosesti prostia "smart" a tv-ului. Link spre comentariu
Viorel A Postat August 10 Autor Partajează Postat August 10 Multumesc pentru raspunsuri! L-am resetat de cateva ori dar fara efect. Probabil voi cumpara un stick din ala de la Amazon (Fire TV Stick), insa in cazul asta nu-si prea mai are rost functia "smart" a TV-ului. Link spre comentariu
TVserv Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acum 15 minute, Viorel A a spus: Multumesc pentru raspunsuri! L-am resetat de cateva ori dar fara efect. Probabil voi cumpara un stick din ala de la Amazon (Fire TV Stick), insa in cazul asta nu-si prea mai are rost functia "smart" a TV-ului. Oricum, neflixul si in general functiile de smart de pe tv le injumatatesc durata de viata. Ori crapa procesorul sau in cazuri mai fericite emmc-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum