Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Troncaneala la viraj stanga si frana de motor la a180cdi din 2007

Postări Recomandate

Salut!
Detin o aclass a180cdi din 2007 cumparata recent de ocazie care are o troncaneala cand virez stanga dar si la coborare unei pante cu frana de motor. La coborarea pantelor si viraj stanga daca apas ambreiajul sau franez usor dispare troncaneala. Am inteles ca ar fi capul de planetara dar nu-s sigur daca e cel din stanga sau din dreapta, troncaneala pare a fi in partea dreapta. Am pierdut deja cateva zile cautand un mecanic disponibil, ma tot amana fiindca sunt ocupati si as incerca sa inlocuiesc singur capul de planetara dar nu-s sigur care ar fi cel cu probleme, cel din stanga sau cel din dreapta. Deja am cumparat unul dar vad ca nu are inel de abs, care e treaba cu acest inel? ,,,, se poate demonta de pe capul de la planetara veche?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am schimbat ambele capete noi spre roti totusi mai am ceva troncaneala cand virez stanga la coborare pante cu frana de motor, s-a mai atenuat insa voi mai vedea pe parcurs, consider problema inca nerezolvata. Troncaneala in situatia de mai sus dispare daca accelerez, daca apas ambreiaj sau frana. Asa am cumparat masina si nu cunosc istoricul, un burduf pierdea vaselina fiindca a avut o interventie la fostul proprietar, adica era montat un burduf mai mare care nu se strangea bine in coliere. Mecanicul a zis ca un cap era ok si nu trebuia neaparat schimbat iar celalalt avea joc vizibil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări