74dorian Postat August 8 Partajează Postat August 8 Salutare. Stiti de unde pot sa cumpar (achizitionez) lita de radiofrecventa, cea folosita la bara de ferita. Am acest radio si trebuie sa refac cele doua bobine mici de la UL si UM.Multumesc. Link spre comentariu
sonic11 Postat August 8 Partajează Postat August 8 Acum 11 minute, 74dorian a spus: Salutare. Stiti de unde pot sa cumpar (achizitionez) lita de radiofrecventa, cea folosita la bara de ferita. Am acest radio si trebuie sa refac cele doua bobine mici de la UL si UM.Multumesc. Cel mai sigur pândește ceva rămășițe de la un radio la secțiunea bazar sau dacă ai acces la târguri de vechituri. Link spre comentariu
marius_amp Postat August 8 Partajează Postat August 8 Din ce s-a postat in link nu e nimic bun? https://www.elforum.info/topic/161298-placi-si-piese-recuperate-carti-aparate/?do=findComment&comment=2232584 Link spre comentariu
cimitavita Postat August 8 Partajează Postat August 8 (editat) Sârmă din bobini de relee cu bobina de 220V. Are 0.05-0.07 mm. Pui in paralel tot atâtea lițe cât ai nevoie. Se mai găsește în primarul transformatoarelor mici, dar de acolo e mai greu de scos. Altă sursă, bobini de inducție vechi (cu ulei, nu cu ceară), dar acolo sârma e mai groasă, de 0.08-0.1 mm. Editat August 8 de cimitavita Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 8 Partajează Postat August 8 Munca de chinez batran. Ma uit eu prin cutia cu maimute, poate gasesc doua bobine de UL de la vreun aparat (alea au mai multa sarma). De obicei nu le arunc. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 8 Partajează Postat August 8 Acum 3 ore, 74dorian a spus: Salutare. Stiti de unde pot sa cumpar (achizitionez) lita de radiofrecventa, cea folosita la bara de ferita. Am acest radio si trebuie sa refac cele doua bobine mici de la UL si UM.Multumesc. Daca esti din bucuresti, iti dau eu doua bobine de UL de pe care sa recupereri conductorul necesar. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 9 Partajează Postat August 9 Am sigur cel putin un set de bobine complete . Link spre comentariu
74dorian Postat August 9 Autor Partajează Postat August 9 Multumesc de raspunsuri, sunt din Dolj dar daca domnul antonvasilee are bobine complete as dori sa cumpar de la dumnealui. Sunt de Selga sau alt tip? Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 14 Partajează Postat August 14 (editat) De la alt tip , dar standardele de frecventa sunt aceleasi . Va pun foto deseara . Editat August 14 de antonvasileeee Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 17 Partajează Postat August 17 Scuze de intarziere https://postimg.cc/62Pk8c0F Fara bara de ferita . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum