Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Selga

74dorian

Postări Recomandate

Salutare. Stiti de unde pot sa cumpar (achizitionez) lita de radiofrecventa, cea folosita la bara de ferita. Am acest radio si trebuie sa refac cele doua bobine mici de la UL si UM.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• antonvasileeee

3

• 74dorian

2

• sonic11

1

• marius_amp

1

Acum 11 minute, 74dorian a spus:

Salutare. Stiti de unde pot sa cumpar (achizitionez) lita de radiofrecventa, cea folosita la bara de ferita. Am acest radio si trebuie sa refac cele doua bobine mici de la UL si UM.Multumesc.

Cel mai sigur pândește ceva rămășițe de la un radio la secțiunea bazar sau dacă ai acces la târguri de vechituri.

Link spre comentariu

Sârmă din bobini de relee cu bobina de 220V. Are 0.05-0.07 mm. Pui in paralel tot atâtea lițe cât ai nevoie. 

Se mai găsește în primarul transformatoarelor mici, dar de acolo e mai greu de scos. Altă sursă, bobini de inducție vechi (cu ulei, nu cu ceară), dar acolo sârma e mai groasă, de 0.08-0.1 mm.

Editat de cimitavita
Link spre comentariu

Munca de chinez batran. Ma uit eu prin cutia cu maimute, poate gasesc doua bobine de UL de la vreun aparat (alea au mai multa sarma). De obicei nu le arunc. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, 74dorian a spus:

Daca esti din bucuresti, iti dau eu doua bobine de UL de pe care sa recupereri conductorul necesar.

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri, sunt din Dolj dar daca domnul antonvasilee are bobine complete as dori sa cumpar de la dumnealui. Sunt de Selga sau alt tip?

Link spre comentariu

De la alt tip , dar standardele de frecventa sunt aceleasi .

Va pun foto deseara .

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări