codrut Postat August 8 Partajează Postat August 8 model:47LE8900 Am acest tv care cauta programele,apar in timpul cautarii ,dar nu memoreaza nici unul. Am facut update cu stick-ul dar fara rezultat. A mai intalnit cineva aceasta problema? Inca nu am desfacut televizorul. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 8 Partajează Postat August 8 Prima data ar trebui dat jos radiatorul de la procesor si incalzit...daca face la fel, rescris eepromul respectiv spi-ul Link spre comentariu
iuliantv Postat August 8 Partajează Postat August 8 (editat) Acum 1 oră, Costica Tv a spus: Prima data ar trebui dat jos radiatorul de la procesor si incalzit...daca face la fel, rescris eepromul respectiv spi-ul acum serios domnule Costica,ordinea e inversa. de ce ? ce rost are sa ,,stresezi,, termic procesorul inainte de a incerca intai rescrierea binurilor Editat August 8 de iuliantv Link spre comentariu
rares01 Postat August 9 Partajează Postat August 9 modelul asta e cunoscut cu probleme la procesor !am intalnit care facea bootloop iar dupa reflow a inviat. desigur nu tine mult. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 5 ore, rares01 a spus: modelul asta e cunoscut cu probleme la procesor !am intalnit care facea bootloop iar dupa reflow a inviat. desigur nu tine mult. Corect !, are procesor LGE3556C care "sufera" de reflow, deaceea am si spus mai sus ca as incepe prima data sa incalzesc procesorul.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum