gogoo Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Exista alt program de programat picuri inafara de MPLAB?Am icd 2 .Imi vine sa-mi arunc programatoru' pe geam si pc si tot ...ca nu gasesc cum as putea programa cu mplab.. :smt013 :smt013 Vreau alt program mai simplu Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Stai calm, ca asa n-ajungi nicaieri.Uite asa se programeaza cu MPLAB, ca in poza.De fapt, ce ai incercat si n-a mers? Ca asa, spunand ca le arunci pe fereastra, e cam greu sa te ajute cineva.Si inca ceva.. Cu MPLAB si ICD2 esti cel mai tare din parcare. Faci si programare si debug in circuit de n-ai treaba. Imprieteneste-te cu MPLAB ca n-o sa regreti ;) Link spre comentariu
Vizitator AndreisS Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 nu-l arunca pe geam, arunca-mi-l mie :partyman: Link spre comentariu
gogoo Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Mersi.Intr-un final am reusit sa programez ,am dat erase si am incercat sa programez iar si mi-a dat erroare iar dupa un timp am incercat sa programez din nou si mi-a iesit. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 1. Sunt de acord cu 'cirip', mai ales la ultimul aliniat.2. Tot nu am inteles ce nu merge la MPLAB si ICD2 si acum merge? Link spre comentariu
gogoo Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 dadea diverse errori...ca nu poate verifica...ca nu poate scrie ceva de genul EEEEX00000000XXSAXHOMEAHH000.Si pana la urma m-am prins de ce nu mergea...trebuia sa pun pic-ul in programator dupa ce conectam la pc si deschideam mplab. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 1. Vezi ca MPLAB trebuie sa mearga si fara sa ai procesorul respectiv. Pentru realizarea softului si pentru simulare nu ai nevoie de PIC-uri. Numai cand activezi programatorul, MPLAB vede daca ai sau nu ai microconttrolerul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum