Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program

gogoo

Postări Recomandate

Exista alt program de programat picuri inafara de MPLAB?Am icd 2 .Imi vine sa-mi arunc programatoru' pe geam si pc si tot ...ca nu gasesc cum as putea programa cu mplab.. :smt013 :smt013 Vreau alt program mai simplu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

3

• puiu

2

• cirip

1

Top autori în acest subiect

:) Stai calm, ca asa n-ajungi nicaieri.Uite asa se programeaza cu MPLAB, ca in poza.De fapt, ce ai incercat si n-a mers? Ca asa, spunand ca le arunci pe fereastra, e cam greu sa te ajute cineva.Si inca ceva.. Cu MPLAB si ICD2 esti cel mai tare din parcare. Faci si programare si debug in circuit de n-ai treaba. Imprieteneste-te cu MPLAB ca n-o sa regreti ;)
Link spre comentariu

dadea diverse errori...ca nu poate verifica...ca nu poate scrie ceva de genul EEEEX00000000XXSAXHOMEAHH000.Si pana la urma m-am prins de ce nu mergea...trebuia sa pun pic-ul in programator dupa ce conectam la pc si deschideam mplab.

Link spre comentariu

1. Vezi ca MPLAB trebuie sa mearga si fara sa ai procesorul respectiv. Pentru realizarea softului si pentru simulare nu ai nevoie de PIC-uri. Numai cand activezi programatorul, MPLAB vede daca ai sau nu ai microconttrolerul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări