Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ai avut Dacia?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Citat

Sectiunea este vizibila acum doar moderatorilor daca au chef sa mute cate ceva pe la sectiunile cele mai adecvate

am mutat eu unele subiecte care se incadreaza pe altundeva dar mai sunt

Poate acum e mai clar. Am muscat-o si eu. Cat despre mutat, numai de bine. Nu toti au posibilitatea sa o faca, iar cine o are, nu o face.

Link spre comentariu

La discutii diverse?

Sincer...e mai bine asa.

Va dati seama ca e plin de destepti si pe aici care daca tu iti exprimi parerea despre una alta automat te eticheteaza ca antisemit sau anti legebetist.

Chiar daca n ai spus nimic deplasat doar ai mentionat niste cuvinte si ei au fost deranjati de ton.

Intocmai ca in realitate in tarile care au deraiat si ele demult.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Sharky a spus:

La discutii diverse?

Sincer...e mai bine asa.

Ori tu ori eu nu am inteles bine. Eu am inteles ca sectiunea discutii diverse, dispare. Vasile a trecut-o vizibila doar pt moderatori o perioada nedefinita, pt a putea salva ceva topice care merita salvate din aceasta sectiune, prin mutarea lor in alte sectiuni. Nu va fi definitiv vizibila doar pt moderatori, deci discutiile aici si acum nu-si au rostul. Asteptam sa vedem care si cum/unde se muta. In afara de validae, intre moderatori, nu stiu cine mai este abilitat sa o faca, asa ca noi vedem si aplaudam...sau nu. :)

Link spre comentariu

Ma refeream la cum interpretează lumea anumite discutii.

Forumul nu e pregatit pt ele.

Vezi si tu, spui ca se exagerează cu cu propaganda legebete si apar desteptii care te fac nazist.

Plin de dinastia si pe aici, nu doar la tv.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Sharky a spus:

Ma refeream la cum interpretează lumea anumite discutii.

Forumul nu e pregatit pt ele.

De acord, de asta nu am nici un regret pt desființarea secțiunii, iar discutiile de acum sunt degeaba pana la inchiderea crasmei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări