Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Resetare codul pin la Toshiba 40L7331D

Postări Recomandate

Salutare!

Am primit acest tv adus din afara si nu pot instala programele deoarece imi cere codul pin.

Am incercat cele uzuale 0000 1234, dar nu functioneaza.

Am intrat in meniul unde se activeaza Hotel mode cu apasare tasta Mute o data si apoi tinuta apasat Mute si butonul V- de pe TV, dar nu am unde sa modific sau sa resetez pinul.

Am incercat si cu 9301 cand e accesat din meniu iconita Imagine, dar nu merge

Tot cu Mute apasat si butonul de AV de pe TV am reusit sa intru in ceva meniu service si pot modifica ceva pe la culori R G B dar pinul nu. cu tasta 9 pot intra in ceva lista cu parametri dar nu pot modifica nimic.

Cum as putea reseta acest pin?

Mersi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In timp ce este afișat ecranul de introducere a codului PIN, apăsați butonul INFO de pe telecomanda televizorului de 4 ori în decurs de 5 secunde , acest lucru va șterge codul PIN vechi/anterior (oricare ar fi acesta) și puteți introduce un nou cod PIN la alegere.

Link spre comentariu
La 03.08.2024 la 12:35, megabit a spus:

In timp ce este afișat ecranul de introducere a codului PIN, apăsați butonul INFO de pe telecomanda televizorului de 4 ori în decurs de 5 secunde , acest lucru va șterge codul PIN vechi/anterior (oricare ar fi acesta) și puteți introduce un nou cod PIN la alegere.

Am incercat, si nu merge. Si cu Recall am incercat. Mersi

La 03.08.2024 la 11:02, iuliantv a spus:

poate un update de soft,va reseta parola

https://filetransfer.io/data-package/pcupGXe9#link

Am reusit cu update. Mersi mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări