poplex22 Postat August 2 Partajează Postat August 2 rog cine are disponibila sursa sa ma contacteze, sau un ajutor daca se poate cu o poza clara in secundar in zona optocuplorului cu tl431, am piese carbonizate - puneti-mi va rog pe whatsapp : 0727805392, va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2 Partajează Postat August 2 atunci cind se va inventa asa ceva pe planeta Pamint , probabil ca o sa te ajute cineva cu poze ... pina atunci , eu as zice sa mergi pe 17IPS60-3 , pt ca este treaba sigura ... Link spre comentariu
poplex22 Postat August 2 Autor Partajează Postat August 2 eu am dat toate elementele necesare in rest este vorba de BUNAVOINTA ! Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 2 Partajează Postat August 2 Acum 57 minute, poplex22 a spus: eu am dat toate elementele necesare in rest este vorba de BUNAVOINTA ! Colegul vrea sa spuna ca macar sa fiti atenti la ce scrieti, e un semn de respect pt cine doreste sa te ajute. Cu bunavointa dar descriere gresita, poate munci in zadar sau mai mult decat e necesar. E vorba de 17IPS nu 17ISP! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum