Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre directiva CE privind ,,dreptul la reparare al aparatelor,, și alte subiecte asemenea....

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, Sharky a spus:

Bormasina electric bosch mica. 12v

S a dus tragaciul 180 lei piesa. Bormasina fusese 250 lei parca, nu mai tin minte exact.

Inlocuit mosfet 10 lei dar cam multa munca.

Chiar la o bormasina bosch am schimbat o data tragaciul care e in legatura cu bms-u de pe baterie. Cand pune una din ele taga ca magaru, adio, nu mai vrea nici de a drecu sa mearga. Am schimbat tragaciu cu unul chinezesc generic. A intrat aproape la fix dupa cateva piliri  mici la carcasa, nimic grav. Am schimbat si bms-ul bateriei pentru ca ala comunica direct cu tragaciu original. A fost mai ieftin asa sa o repar decat sa comand tragaci original.

Link spre comentariu

Am zis ca nu fumez, in schimb ma uit in jur si ce vad nu prea imi place, dar ... e democratie, majoritatea dicteaza. 

Ma pregatesc incet de valul cel mare care va veni din partea Ursulei: Green Deal.

Link spre comentariu

Iată o veste care pe mine personal mă bucură foarte mult.

Bine că mai există companii de mare anvergură care au demnitate și respectă niște reguli și principii morale și de bun simț normale și corecte.

Bine ar fi să le urmeze exemplul și alte firme mari și puternice.

Dar au nevoie și de susținerea noastră; aceasta este o luptă foarte dură și grea.

Link spre comentariu

Nici vorba. Normalitatea tot aia ramane.

Dar ca intr un stat când se instaureaza dictatura, minoritatea conduce majoritatea.

Primul pas e sa accepti orice aberație care ti se serveste de sus.

Apoi cand toti sunt de acord cu orice minciuna si pășesc orbeste ca oile se baga alte directive.

Tine minte miscarile astea cu legebetei nu sunt conduse de homalai care s au gandit sa puna stăpânire.

Sunt alte grupuri de interese, politicieni oameni normali. In numele facerii de bine ne toarna prostiile astea sa ne strice de cap.

Apoi aflam noi ca facerea de bine e....de mama cand legile cu privire la discursul public si altele le vor folosi politicienii ca sa acapareze puterea.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Sharky a spus:

Sunt alte grupuri de interese, politicieni oameni normali. In numele facerii de bine ne toarna prostiile astea sa ne strice de cap.

crezi ca au spor cu chestia asta? adica stii pe cineva care au reusit sa-l strice de cap ?

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Am scris (sau măcar am dat de înțeles) nu cu mult timp în urmă că acești deviați sunt promovați și discriminați pozitiv, inclusiv prin legi, de către niște indivizi (și individe) cu foarte mare putere în lume și care până la urmă sunt în fapt mult mai mizerabili și mai dezaxați decât cei de care se folosesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări