Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics -SU-VX-700

Mot Cristian

Postări Recomandate

Buna la toată lumea !!

Am achizionat acest amplif , totul este ok doar ca atunci cand pun loudnes un canal are basii mai 'slabi' un sfat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mot Cristian

6

• Shambala

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 19 minute, validae a spus:

Ai inversat între ele canalele la intrare să vezi dacă se întâmplă același lucru ?

Salut , am inevrsat a fost primul lucru care l am facut , totul este perfect , doar cu loudnes se intampla fenomenul , o sa verific componentele din zona loudnes

Link spre comentariu

Am curățat deja ,am lipit tot ce părea lipitura rece , ma gândesc si la potentiometrul de bași ,înaltele sunt super pe ambele canale

Link spre comentariu

Intrebarea era in sensul daca sunt la fel pe ambele canale.

Daca fara loudness corectiile de ton actioneaza la fel pe ambele canale  defectul este probabil din circuitul respectiv.

Link spre comentariu

Crectiile functioneza perfect pe ambele canale , fara loudnes merg indentic , cu loudnes impresia pe un canal ca oscileza subsonic , se misca mebrana difului exagerat de mult , dar in rest totul este perfect , ma refer la sunet fara corectia loudnes   , o sa ma ocup mine de problema ,

Editat de Mot Cristian
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am reusit sa repar amplificatorul , ( a fost greu sa gasesc potentiometrul :)))ptentiometrul din corectorul de tonuri , respectiv cel de bas defect , multumesc pentru sfaturi !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări