Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

am tv- ul din titlu care a avut displaiul spart . model32hl7310h mb 17MB211 sursa 17ips62 display original VES315WNDS-2D-N14  aveam prin atelier un display CX315 DLEDM l-am schimbat iar acum am imaginea solarizata.ma puteti ajuta cu  un  bin pt panelul astadaca se poate adapta bineinteles si cum il pot instala nu am facut asta niciodata din pacate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat (editat)

ecranul este luat de pe un starlight 33 2DN6500 main cv 338H-T42 trasnit iar eticheta CX315DLEDM   model LE3219N  e pe carcasa pe placa am doar eticheta cu macurile wifi si lan iar pe spate alta pe care scrie T1708-38K/SKD   ST3151A05-8  am reusit sa salvez profilul original de panel cu download pq.mb211 

AQ.bin PCF.pcf PQF.bin ptf.ptf

Editat de fane
Link spre comentariu

nu mai am nimic pe placa doar un cod de bare pe eticheta de pe carcasa unde e cx-ul pe care l-am pus mai sus nu vad nicaieri ceva cu MT  sau versiune acum am verificat din nou si pe carcasa si pe main si pe capac

in sm nu am vazut nimic pt setari panel si oricum sint doar readonly

Link spre comentariu

Pe TCON evident ca doar ala e al ecranului

Placile Vestel au meniu read only , stie oricine asta

LVDS eronat se setaza in cateva secunde cu strap la MB211 , va invata Iulian ca el practica electronica

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Daca Iulian nu vrea sa il ajute ( presupunem ca stie dar nu vrea , asa s-a inteles din tot ce a postat contra mea , el practica electronica nu are nevoie de teorie ca mine si alti idioti ) , sa il ajutam noi pe colegul nostru care merita ptr ca are peste o mie de postari aici

Daca este prezent se scoate acest rezistor iar daca lipseste se pune strap

Si asa se modifica LVDS la orice MB211 cu ecran HD

Poate invata asta toti care nu stiu si citesc aici , sunt chestii de baza in depanare

Nu discutam de Iulian care stie

x1.jpg

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Multumesc Dn.Tavi dar nu cred ca scap asa de simplu pe placa din tv am rez si nu merge,ca sa nu mai castrez placa am incercat cu alta e 211s care nu are strapul si e aceeasi problema,as incerca cu un bin pt displaiul asta macar sa ma conving, desi exista posibilitatea sa nu mearga nicicum

Link spre comentariu

Nu conteaza , fa cum am spus , scoate rezistenta la cea care o are

Bin de profil ptr ecranul tau nu exista ptr ca nu e folosit la Vestel

Merge insa cu bin-uri de la alte ecrane care afiseza echivalent gen WNGL

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări