Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

55pos901f/12 nvm

LiviuBodnar

Postări Recomandate

Acum 14 ore, Florinel TV a spus:

Incearca pe CN1022 un diagnostic

pentru cod de eroare se pune TP7537 masa

Revin cu noutăți, am încercat să citesc emmc-ul, pus alimentare separată pe vcc 3.3, vcq 1,8v dar nu citește, am pus firele fix de pe schema pinout de la dvs, am încercat și cu quartz-ul în scurt și la masă dar tot nimic, rezistentele acelea de pe cn1011 le are dar nu citește rt-ul iar pe cn1022 cum ați spus dvs nu am putut încerca deoarece nu am găsit nicăieri pe placa tp7537 sa dau la masă, nu are nicăieri pe placa vreun TP, mai încerc sa fac controale mai departe 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LiviuBodnar

32

• Florinel TV

15

• Tavi

6

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 ore, Florinel TV a spus:

Atunci cauta R7570  0R05 ohm aceasta rezistenta duce la tp7537

Am găsit locul unde e rezistența, dar rezistența nu e, am încercat cu fiecare pin de la rezistența la masă și nu vrea, inclusiv am încercat cu ambii pini de la rezistența și tot nu vrea , nu citește nimic

Link spre comentariu
1 oră în urmă, LiviuBodnar a spus:

Am găsit locul unde e rezistența, dar rezistența nu e, am încercat cu fiecare pin de la rezistența la masă și nu vrea, inclusiv am încercat cu ambii pini de la rezistența și tot nu vrea , nu citește nimic

Nu aveți poate o schemă unde să scrie toate tensiunile să le verific?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, LiviuBodnar a spus:

Pune ambele paduri de la rezistenta la masa si vezi daca da vre un cod de eroare pe ledul de sby

Link spre comentariu
Acum 53 minute, Florinel TV a spus:

Pune ambele paduri de la rezistenta la masa si vezi daca da vre un cod de eroare pe ledul de sby

Am încercat, nu da eroare, intensitatea luminii roșii urcă și scade incontinuu, dar nu dă blink-uri de eroare, mulțumesc pentru schema, o voi studia în seara asta

Link spre comentariu
Acum 17 ore, LiviuBodnar a spus:

Am încercat, nu da eroare, intensitatea luminii roșii urcă și scade incontinuu, dar nu dă blink-uri de eroare, mulțumesc pentru schema, o voi studia în seara asta

Am studiat schema, tensiunile sunt toate OK, am observat pe schema ca are o mufă de service care este ca un port de căști, am făcut și acolo o diagnoză și dă exact la fel ca pe cn1300, citește și se blochează la init: mmac driver, pe schema arata și câteva memorii cu 8 pini dar pe placa nu le are, este doar locul unde ar trebui sa fie memoriile. Cred ca ajung la concluzia ca ori e procesorul ori e emmc-ul defect

Link spre comentariu
Acum 10 minute, LiviuBodnar a spus:

Am studiat schema, tensiunile sunt toate OK, am observat pe schema ca are o mufă de service care este ca un port de căști, am făcut și acolo o diagnoză și dă exact la fel ca pe cn1300, citește și se blochează la init: mmac driver, pe schema arata și câteva memorii cu 8 pini dar pe placa nu le are, este doar locul unde ar trebui sa fie memoriile. Cred ca ajung la concluzia ca ori e procesorul ori e emmc-ul defect

@Florinel TV mai aveți poate alte softuri, upg-uri, pkg-uri sau binuri la acest tv pentru stick sau pentru programator să le mai încerc? Am rămas fără nicio altă soluție decât să caut alta placa care se găsește foarte greu și e foarte scumpă.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, LiviuBodnar a spus:

@Florinel TV mai aveți poate alte softuri, upg-uri, pkg-uri sau binuri la acest tv pentru stick sau pentru programator să le mai încerc? Am rămas fără nicio altă soluție decât să caut alta placa care se găsește foarte greu și e foarte scumpă.

sa nu cautati placa si defectul sa fie in partea de iluminare sau display

Link spre comentariu
Acum 10 minute, iuliantv a spus:

sa nu cautati placa si defectul sa fie in partea de iluminare sau display

Mă gândeam să exclud ca defect display-ul deoarece, eu dacă scot lvds-ul din placa de bază și toate alimentările ecranului, când pun diagnoza pe rt, arată ca booteaza și fix aceeași problemă o face ,nu trece de “init: driver mmac”. Deci ori ca pun ecranul ori ca nu îl pun, mainboard-ul tot așa se manifestă 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, modoran a spus:

mmac inseamna interfata comuna pentru wifi si lan. Poate e o problema acolo.

Pe rt citește partea de wifi și scrie “succesfull”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări