Taraxacus Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Am un expresor Saeco - nu se mai fabrică, e preluat de altă firmă și se numeste Gagia dar este identic, a fost vandut patentul probabil - nu mai înfierbântă apa. Am măsurat și am găsit rezistența de încălzire care este încorporată în cazanul de preparare apă fierbinte, întreruptă. Are cineva un expresor defect dar la care e bun cazanul ? În attach pun o poză cu aparatul (denumirea mărcii e alta în rest e identic). Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Ai cautat pe gogu rezistenta pt gagia? din ce am vazut e cam 300lei. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Da, dar e înglobată în termobloc.De acolo și prețul....iar expresorul e mult peste 1000 Lei oricum. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Buna ziua. Cel mai bine ar fi sa puneti o poza reala a termoblocului. Piesele se pot potrivi de la un expresor la altul. Este cam asa cum este si in industria auto. Aveti mai multe sanse de a repara aparatul dumnevoastra, sunt cateva fabrici care produc pentru mai multe branduri, modele identice! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Degeaba pui alt termobloc de altă firmă, ca piesă de schimb nu va fi mult mai ieftin, poate cu excepția unuia eventual recuperat din aparate SH. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 (editat) Scuze. Nu am precizat acest aspect, sh. Poate ca trebuia de la bun inceput precizat. Eu am ceva piese din expresoare salvate, de aceea am scris de poza! Editat Iulie 27 de Andrei24 Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 28 Autor Partajează Postat Iulie 28 Vă mulțumesc pt răspunsuri. Revin cu poze pt piesa care mă interesează. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 29 Autor Partajează Postat Iulie 29 Am găsit piesa originală pe ropresso, am comandat-o. Astept să văd dacă mai au și garnituri. Am un expresor aceeași marcă, mai vechi un pic dar cazanul are cu totul altă formă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum