ionut120v Postat Iulie 26, 2024 Partajează Postat Iulie 26, 2024 Am un radiolink cu 2 CPE510 care nu mai functioneaza, una din ele a cazut de unde era fixata, se conecteaza la retea, dar nu mai pot sa intru sa o configurez nici dupa resetare, built-in serverul nu mai merge, cealalta e OK, nu doar ca nu mai pot intra pe ea, dar nici nu mai face serviciul. Am incercat sa o imperechez cu routerul VNDR3700 netgear, dar nu am reusit. Prima data am setat routerul ca AP, ambele benzi, am setat CPE510 as client, am cautat cu analizorul spectral al CPE510, dar n-am gasit nici un semnal in banda acestuia, am dar survey si bine inteles ca nu am gasit nici un AP desi in banda de 2,4 Ghz AP-ul functineaza am intrat cu un laptop si am accesat reteaua fara probleme. Dupa asta am inversat rolurile, am setat CPE510 as AP si VNDR3700 as client, dar tot nu reusesc sa fac conexiunea. Posibil ca benzile din 5GHz sa nu se suprapuna. ulterior am vazut ca routerul are un buton in meniu pentru activarea banzii pentru exterior,,, sa fie asta problema,,,? Asta ma indispune rau, nu gasesc o rezolvare rapida, se pare ca trebuie sa inghit mult kkt, din partea unora, dar nu mai vreau. Daca tot vor sa apeleze la anumite firme si sa persiste in a nu oferi o rezolvare ca lumea, un patch de fibra optica, fac ce face tot romanul si nu numai, vrea contract trebuie sa ofere comisioane= un curs de retelistica, plus un concediu de studii. Link spre comentariu
ionut120v Postat Iulie 28, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2024 am sapat la ele nu se suprapun benzile, iat butonul acela cu activatul benzii pentru exterior nu face nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum